enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5955
EURO
34,7913
ALTIN
2.493,56
BIST
9.445,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Honaz’da sıcak asfalt yol çalışmaları hızlandı

Honaz’da sıcak asfalt yol çalışmaları hızlandı
27.07.2020
A+
A-

Bir yıllık başkanlık süresince güzel işlere imza attıklarını belirten Başkan Kepenek; “Vatandaşa verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Honaz Belediyesi Yaş Sebze Meyve Alım Merkezi çevresinin sıcak asfalt çalışmasını tamamladık. Özellikle hasat döneminde çiftçilerimizin sıkça kullandığı bu güzergâhın sıcak asfalt kaplanması, Hal Esnafını ve çiftçilerimizi oldukça memnun etti.” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kepenek, kısa sürede güzel işler gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Başkan Kepenek; “Bizim için güzel bir gün. Çünkü vatandaşın sorunlarını tek tek çözmek için söz verdiğimiz gibi yerine getirmeye çalışıyoruz. Yaş Sebze Meyve Alım Merkezi çevresinin de sıcak asfalt çalışmasını kısa sürede tamamlayarak yol çizgilerini de çizdik. Bu bölge özellikle çiftçilerimizin ve hal esnafının yoğunlukla kullandığı bir yer. Ürünlerini hasat eden çiftçilerimiz ve çeşitli illere sevkiyat yapan yaş Sebze Meyve Alım Merkezi Esnaflarımız yolların daha kullanışlı olması ile oldukça rahat ettiler. Burası aynı zamanda Yerel Tohum Merkezimiz Sera ve Uygulama Alanı’nın da olduğu kısım. Burayı ziyarete gelen vatandaşlarımızda ulaşım konusunda sıkıntı yaşamayacaklar. “şeklinde konuştu.

 “ÇALIŞMALARIMIZ SON HIZIYLA DEVAM EDECEK”

“Güzel bir planlamamız var” diyen Başkan Kepenek, şunları söyledi: “Önce bütçe planını yapıyoruz. Kısa, orta, uzun vadede bütçe planlarımızı yapıyoruz. Bu planlarımızın hepsi gün, saat olarak yerine getiriliyor. İş makinalarının güzel gürültüsü bana ve ekibime inanılmaz bir mutluluk veriyor. Vatandaşa hizmet etmek için söz verdik. Bir yıllık kısa bir dönemde söz verdiğimiz işleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımız son hızıyla devam edecek. İnsanları mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.