enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Kaklık Mağarası’na Ünlülerden İlgi

Kaklık Mağarası’na Ünlülerden İlgi
29.06.2020
A+
A-

Göreve geldiği ilk günden itibaren Kaklık Mağarası’nın iç ve çevre düzenlemeleri, temizliği ve yenilenmesi çalışmalarına büyük önem veren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Kaklık Mağarası’nın iş dünyasının önemli isimleri, ulusal medya ve yerli-yabancı turistler tarafından ilgi odağı haline geldiğini belirtti. Mağaraya özellikle yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiğini ve gelen turistler arasında uzak doğu ülkelerinden gelenlerin yoğunlukta olduğunu belirten Başkan Kepenek; ‘’Pandemi sürecinde kapalı olan mağaramız yeniden ziyarete açıldı. Mağaraya yaz döneminde ve hafta sonlarında 2-3 bin ziyaretçi sayısına ulaşılıyor. Biz burayı yeniden ayağa kaldırdık. Bu hafta sonu da Dünyayı Geziyorum programı ile tanıdığımız Özlem Tunca ile Çukur dizisinin Kemal karakteri, Denizlili hemşehrimiz Uğur Yıldıran’ı misafir ettik. Kendilerine Kaklık Mağaramıza olan ilgileri ve tanıtımına olan katkıları için çok teşekkür ediyorum.’’ şeklinde konuştu.

Herkesi buraya davet ediyoruz

Bu doğal güzelliği insanlarla buluşturmaktan büyük bir onur duyduklarını ifade eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; ‘’Herkesi buraya davet ediyoruz çünkü burası Pamukkale’nin bir örneği. Suyun dokunmadığı yerleri biz dokundurarak travertenlerin sayısını arttırmaya çalışıyoruz. Yani bir anlamda Pamukkale’yi burada örneklemiş oluyoruz. Özellikle cilt hastalığı olanları buraya davet ediyoruz. Doğal havuzlarımız var onlar için. Suyun egzama gibi bazı cilt hastalıklarına iyi geldiği biliniyor” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Yüksel Kepenek, Özlem Tunca ve Uğur Yıldıran’a Honaz Kirazı hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.