enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Horozkent Ankara ekibine gol olup yağdı

Horozkentspor, 2. Lig’de 5. Hafta maçında konuk ettiği Ankara Metropolspor’u farklı mağlup etti(8-0). Elif Duru’nun 4 golle yıldızlaştığı maçın gollerini Sude, Havva, Ela ve Huriye kaydetti.

Horozkent Ankara ekibine gol olup yağdı
A+
A-

Kadın Futbol 2. Lig C Grubunda mücadele eden Üstek Group Horozkentspor, 5. Hafta maçında Ankara ekibi Metropolspor’u konuk etti. Akkonak Dr. Samim Gök Stadındaki oynanan maçta yeşil siyahlılar, 10.dakikada Elif Duru ile öne geçti. 11.dakikada Sude ile 2 dakikada farkı 2’ye çıkarak Denizli ekibi, 16’da Ela Telli ile farkı 3’e çıkarırken, Elif 25.dakkada kendisinin ikinci takımının ise 4.gölünü kaydetti. İlk yarıda son sözü ise 30.dakika Elif Duru söyledi. Genç forvetin 30 dakikada hattrick yaptığı maçın ilk yarısı 5-0 sona erdi.

İlk yarıdaki üstün oyununu ikinci yarıda da sürdüren Horozkent, 68’de Huriye Selçik ile durumu 6-0’a getirdi. 70.dakika Elif ile bir gol daha bulan yeşil siyahlılar, 90’da Havva İsgi ile bir gol daha bularak maçı 8-0 kazandı. Grubunda çıktığı 4.maçı da kazanan Horozkent, 12 puanla liderliğini sürdürdü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.