enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5199
EURO
34,8030
ALTIN
2.422,59
BIST
9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

İbanoğlu, görevini İlman’a devretti

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini 2009 yılından bu yana yürüten Ahmet İbanoğlu, görevini Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’a devretti.

İbanoğlu, görevini İlman’a devretti
21.04.2022
A+
A-

Deda Haber’in 6 Nisan’da okurlarına duyurduğu görev değişimi gerçekleşti. Spor Faaliyetleri, Gençlik Merkezi, Sporcu Eğitim Merkezi, Yurt Hizmetleri gibi birçok birimi bünyesinde bulunduran Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. 2009 yılından bu yana Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Ahmet İbanoğlu’nun yerine Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman görevlendirildi.

İBANOĞLU “GENÇLİĞE VE SPORA HİZMET ETMİŞ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUM”

13 yıl aralıksız hizmet verdiği görevinin ardından duygularını paylaşan Ahmet İbanoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün kurum olarak 7/24 çalışan bir kurum olduğunu, Denizli’de gençliğe ve spora hizmet etmiş olmanın gururunu yaşadığını söyledi. Denizli’nin 7’den 70’e spor kültürü yerleşmiş bir şehir olduğunu belirten İbanoğlu, özellikle son dönemde yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımlarıyla bu zenginliğin katlanarak artacağına inandığını söyledi. Gençlere ve sporculara da seslenen İbanoğlu, hedefleri doğrultusunda yılmadan, yorulmadan, vazgeçmeden çalışmayı sürdürmelerini; hayallerini hedefe, hedeflerini de gerçeğe dönüştürmek için, Türkiye’nin geleceği için çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Görev süresince birlikte çalıştığı Valilere, Milletvekillerine, Büyükşehir Belediye Başkanlarına, kamu kurumlarının yöneticilerine, STK’lara ve Denizli’de ki tüm spor camiasına teşekkür eden Ahmet İbanoğlu, yeni görevi devralan Ömer İlman’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İLMAN “ÇITAYI DAHA YUKARI TAŞIMAK İÇİN ÜSTÜN GAYRET GÖSTERECEĞİZ’

Turizm kenti olan Muğla’dan, komşu il, sanayi kenti güzel insanların şehri Denizli’de bugün itibariyle göreve başladığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, ilimizde gençliğe ve spora yönelik hizmetlerde çıtayı daha yukarılara taşımak için tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte üstün gayret göstereceklerini söyledi. Bugünün kendisi için ayrı bir anlamı olduğunu belirten İl Müdürü İlman, 1998-2002 yılları arasında bundan 20 yıl önce görev yaptığı Denizli’de, yeniden hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. İlman, görevi devreden İbanoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

YENİ İL MÜDÜRÜ ÖMER İLMAN KİMDİR?

1969 yılında Muğla ili Göktepe Köyünde dünyaya geldi. 1986-1990 yılları arasında Yüksek Öğrenimini yaptığı Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümünden birincilikle mezun oldu. 1993 yılında Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan Yurt Müdürlüğünde Sosyal Çalışmacı olarak göreve başladı. Daha sonra Çanakkale ve Denizli Pamukkale Yurt Müdürlüklerinde görev yaptı. Yüksek Öğrenimde öğrenim gören gençlerin sosyal, kültürel ve sportif yönden gelişmeleri ve geleceğe hazırlanmaları için 22 yıl mesleki çalışmalar yaptı. Yeşilay Formatör Eğitimcisi olarak “Bağımlılık ve Gençlik” konusunda ve ayrıca “Gençlerle İletişim” konularında mesleki eğitimler verdi.

2015 yılından itibaren Muğla Erkek Öğrenci Yurdunda Yurt Müdürü olarak görev yapan İlman, 2016 yılında kurulan Muğla Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne İl Müdürü olarak atandı. 2019 yılı başında Gençlik ve Spor Bakanlığı taşra teşkilatları yapılanması sürecinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri ile KYK İl Müdürlüklerinin tek çatı altında birleştirilmesi sonrası Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı.

Son görev değişikliği ile Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak göreve başlayan Ömer İlman evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.