enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4905
EURO
34,9626
ALTIN
2.434,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

İş arayanlarla işverenler sanal ortamda bir araya geliyor!

Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DENİF 2022), bu sene ilk defa sanal ortamda gerçekleşiyor.

İş arayanlarla işverenler sanal ortamda bir araya geliyor!
05.12.2022
A+
A-

Denizli 1. Sanal İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DENİF 2022), 5-6 Aralık tarihlerinde saat 10:00 – 17:00 arasında, sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresinde gerçekleşecek.

Denizli Valiliğimiz, Denizli Büyükşehir Belediyemiz, Kamu Kurumlarımız, çok değerli Sanayicilerimiz ve işletmecilerimiz ile Odalarımız işbirliğinde; Mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda ihtiyaç duyan tüm tarafların katılımıyla bir yapı oluşturmak amacıyla yola çıktığımız ve 2011 yılından bu yana Kurumsal hale gelen Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı(DENİF) bu yıl sanal ortamda gerçekleşecek.

DENİF 2022, Oluşturulan Sanal İstihdam Fuarı teknolojisi ile daha global ve ulaşılabilir hale gelmektedir. Sanal İstihdam Platformu sayesinde tüm işverenlerimiz iş arayanlar ile canlı mülakat yapabilecek. İş arayan vatandaşlarımız ise işverenlerin sanal stantlarına göz atarak görüşmeler gerçekleştirebilecek ve özgeçmişlerini doğrudan işverene takdim edebilecekler. Ayrıca fuar esnasında planlanan online seminerlere de katılım sağlayabilecekler. Öğrenciler de işverenler ile görüşerek staj imkanlarını öğrenebileceklerdir. Fuarda İŞKUR Staj Portalı hakkında bilgiye de yer verilecektir.

Sanal ortamda gerçekleştirilecek fuara yaklaşık 200 işveren katılım sağlayacak. İzmir ve Denizli’nin önde gelen işverenlerinin katılım sağlayacağı fuarda binden fazla istihdam yapılması bekleniyor.

Denizli 1. Sanal İstihdam Fuarına mobil cihazlardan ya da tabletlerden de giriş yapılabiliyor.

Sanal İstihdam Fuarı ziyaretçilerinin izleyeceği adımlar aşağıdaki şekildedir:

1) iskur.gov.tr adresine cep telefonu, tablet veya bilgisayarınız aracılığıyla giriş yapın,

2) Kayıt adımlarını izleyin,

3) Mail adresinize yönlendirilen şifre ile fuar tarihlerinde girişinizi yapın,

4) Daha önce hazırlamış olduğunuz özgeçmişinizi yükleyin veya yeni bir özgeçmiş oluşturun,

5) Firma yetkilileri ile görüşerek istediğiniz firma ile önceden oluşturduğunuz özgeçmişinizi paylaşın

5-6 Aralık tarihlerinde saat 10:00 – 17:00 arasında, sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresinde gerçekleşecek olan faaliyetimize, iş arayan, işini değiştirmek isteyen vatandaşlarımızın, meslek seçme aşamasında olan veya istihdam sürecine dahil olacak öğrencilerimizin, istihdam kapılarının sahibi işverenlerimizin katılımını görmekten mutluluk duyarız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.