enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

İYİ Parti 4. yılını kutladı, Denizli teşkilatı yerini aldı

İYİ Parti 4. yılını kutladı, Denizli teşkilatı yerini aldı
A+
A-

İYİ Parti’nin kuruluş yıl dönümü kutlaması büyük bir coşkuyla İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’nın da yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe birçok partili Denizli’den otobüslerle katıldı. Denizli’den İstanbul’a çıkarma yapan partililer İYİ Parti’nin doğum gününde bir araya geldi. İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, “Zorluklarla kurduğumuz partimizin kuruluş yıl dönümünü büyük bir heyecan içinde kutluyoruz. Denizli’den katılan partililerimize, bizimle omuz omuza yürüyen kardeşlerime, abilerim arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kurulduğu günden bu yana gece gündüz demeden her yerinde görev aldığım partimin doğum gününde bu coşkuyu, bu heyecanı gördüğümüz için mutluyuz, huzurluyuz. Biz Genel Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi, ‘Zengin, mutlu, huzurlu bir Türkiye hayaline ortak olduk. Bu yolu onunla birlikte yürümeye söz verdik. Şükürler olsun Allah iyi niyetlerimizi geri çevirmedi. Bu aziz millet bizi bağrına bastı. Burada bir ışık var, burada yanlış giden şeylere dur diyenler var, burada biz varız.” Dedi.

Yaşanan sıkıntıların çözümsüz olmadığını belirten Akışık, ‘Biz yıllar önce de bu sıkıntıları yaşadık. Ama çaresiz değiliz, çaresiz değilsiniz. Seçimlerde kaderinizi belirleyecek bir oy için değil, geleceğimiz için çalışmak, mücadele etmek zorundayız. Gelin huzurlu bir Türkiye hayalini beraber gerçekleştirelim’ diyerek Denizlili vatandaşlara seslendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘Devran dönüyor, buraya kadar’ manifestosunu açıklamasının ardından ayağa kalkan salondaki partililer sık sık Genel Başkanın konuşmasını Başbakan Meral sözleriyle kesti. Türkiye’nin içinde yer aldığı durumlardan ve sıkıntılardan bahseden Akşener, ‘Milletin, devletin, yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz, Sonunda ölüm bile olsa” diyerek tüm salonu ayağa kaldırdı. Tek tek partisinin ilkelerini sayarak katılımcılardan söz alan Akşener’in konuşması salonda dakikalarca alkışlandı.

KURULUŞ YILDÖNÜMÜ VİDEOSU ‘ÖMER’İN YOLU’

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.