enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5921
EURO
34,8652
ALTIN
2.502,81
BIST
9.684,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

İYİ Parti Serinhisar İlçe Başkanı İlhan Dokumacı seçildi

Denizli’de kongre sürecine başlayan İYİ Parti İl Başkanlığı’nın Çardak, Çameli ve Honaz’ın ardından 4. İlçesi Serinhisar oldu. Serinhisar İlçe Başkanı İlhan Dokumacı seçildi.

İYİ Parti Serinhisar İlçe Başkanı İlhan Dokumacı seçildi

Serinhisar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen İlçe Kongresi’ne İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ve davetliler katıldı. Partililerin oyları ile yeni dönemde İlçe Başkanı İlhan Dokumacı oldu.

Kongre öncesinde konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, durmadan çalışacaklarına vurgu yaparak; “Göreve geldiğimiz günden bugüne her daim sahalarda hemşehrilerimizle birlikteydik ancak bu dönem durmadan çalışma dönemimiz. Daha İYİ bir Türkiye için yeni süreçte hepimize büyük görevler düşüyor. Kongrelerimizin ardından yönetim kurulunda herhangi bir görevi olsun olmasın İYİ’lerin yolunu Denizlili hemşehrilerimize anlatmak hepimizin görevi. Bunu da gönülden yaptığınıza ve yapacağınıza da inanıyorum. Kongremizin Serinhisarımıza, Denizlimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Aydınlık yarınlar için omuz omuza yürümeye devam edeceğiz” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“Vazifeden Kaçmayacağız”

Seçim sonrasında bir konuşma yapan İYİ Parti İlçe Başkanı İlhan Dokumacı, haksızlıklara ve hukuksuzluğa tahammül edemedikleri için yola çıktıklarını belirterek, “Herkes için daha İYİ bir Türkiye mümkün. Bizler de bu inancımızı ve hedeflerimizi Serinhisarlı hemşehrilerimizle paylaşmak için bu göreve talip olduk. Bu sorumluluk bilinci ile el ele vererek çalışacağız” şeklinde konuştu.

İlhan Dokumacı Başkanlığındaki İYİ Parti Serinhisar İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Mehmet Gündaş, İbrahim Altunpa, Kadir Teber, Nail Çillik, Ethem Sarıoğlan, Nazmi Davulcu, Ömer Alkan, Fikret Bağcı, Talip Acar, Mustafa Güner, Mehmet Ötgün, Murat Çetin, Mustafa Çıray, Emin Celal Merttürk, Aziz Şentürk, Emin Çağlar, Ali Kök.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.