enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

İzmir Denizlililer Derneği, Denizlispor Yönetimini Ağırladı.. Başkan Uz’dan dikkat çeken mesaj

İzmir Denizlililer Derneği, Denizlispor Yönetimini Ağırladı.. Başkan Uz’dan dikkat çeken mesaj
A+
A-

Denizlispor, TFF 1. Lig 6. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Altınordu’ya 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından takımın deplasman giderlerinin büyük bölümünü karşılayan İzmir Denizlililer Derneği Başkanı ve üyeleriyle buluşan Denizlispor Başkanı Mehmet Uz ve yönetimi derneğin katkıları için teşekkürlerini ilettiler.

“İZMİR’DE YALNIZ DEĞİLSİNİZ”

İzmir Denizliler Derneği ve Denizlispor Yönetimi buluşmasında konuşan Dernek Başkanı Veli Kasap;”İzmir’de yalnız değilsiniz. Bu akşam burada İzmir Denizlililer Derneği olarak Denizlispor Başkanı ve yöneticilerini ağırlamakta gurur duyuyoruz. Burada sizlerden tek ricam İzmir’de yaşayan dostlarınıza, yakınlarınıza derneğimize üye olma çağrısı yapmanızdır. Böylelikle İzmir’de çok güçlü bir dernek oluruz.”dedi.

BAŞKAN UZ TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ, MESAJI DİKKAT ÇEKTİ

İzmir Denizlililer Derneği’ne teşekkürlerini ileterek sözlerine başlayan Denizlispor Başkanı Mehmet Uz’un mesajları ise dikkat çekti. Başkan Uz;” Sayın Başkan Veli Kasap’a çok teşekkür etmek istiyorum. Ahmet Deda abimize ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bizi sizlerle tanıştırdı. Maçla ilgili de şunları söylemek istiyorum; Altınordu iyi bir mücadele ile maçı kazandı. Onları tebrik ediyorum. Bir şeyi hatırlatmak istiyorum. Biz bu sene takımı kurarken ligde kalma hedefi koyduk. Bunu transfer yasağını açarken, transferleri yaparken söylemiştik. Bu mağlubiyet nedeniyle kimse üzülmesin. Bu takım iyi bir noktaya gelecek. Ama bu yönetimle, siz dostlarımızla iyi bir yere gelecek. Biz buraya geldiğimizde otelimizi, yemeğimizi her şeyimizi karşıladınız. Sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. Bugün burada kimse mağlubiyetten dolayı moralini bozmasın Bu mağlubiyet bizi kendimize getirdi. Biz 2 maç kazanmış olabiliriz. Ama daha çok eksiğimiz var. Şuan yüzde 30-40’la gidiyoruz. Şu bilinsin ki; Biz Denizli olarak bu işin peşindeyiz. Allah’ın izniyle yolun sonunda hedeflediğimiz noktaya geleceğiz.” diye konuştu.

instagram likes kopen
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.