enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5667
EURO
34,6983
ALTIN
2.487,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Kapılar koçbaşıyla kırıldı, 21 uyuşturucu taciri kıskıvrak yakalandı!

Kapılar koçbaşıyla kırıldı, 21 uyuşturucu taciri kıskıvrak yakalandı!
27.08.2021
A+
A-


Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipler bir süredir takibe aldığı zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. 200 polisin katıldığı operasyonda 25 adrese drone destekli operasyonda kapılar koçbaşları ile kırıldı. 21 şüpheli şüphelinin yakalandığı operasyon kapsamında narkotik madde arama köpeği İsco’nun katılımıyla yapılan aramalarda ise görenleri hayrete düşüren görüntüler ortaya çıktı. Uyuşturucu madde sattığı tespit edilen şahsın evinin önünde ağaç kovuğunda hassas terazi ve uyuşturucu madde çıktı. Ev içerisinde yapılan aramalarda çelik kasa ve yastık içerisinde 270 bin TL değerinde para ve altın çıktı. Yine yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette paketlenmiş çok sayıda uyuşturucu madde, 10 adet ruhsatsız tüfek, 6 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda mermi ve 4 adet hassas terazi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticaretinden tutuklanan ve ceza evinde bulunan 4 şahıs ile birlikte 25 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 19’u çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.