enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Kaplanlarspor Kadınlar 3.Ligi’nde Denizli’yi temsil edecek!

Türkiye Kadınlar 3. Ligi’nde mücadele edecek olan Kaplanlarspor, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor.

Kaplanlarspor Kadınlar 3.Ligi’nde Denizli’yi temsil edecek!
A+
A-

Yeni sezonda Türkiye Kadınlar 3. Ligi’nde Denizli’yi temsil edecek olan Kaplanlarspor, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Sorumlu İsmail Özçakmak nezaretinde sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Özçakmak, geçtiğimiz sezon tüm olumsuzluklara rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerine dikkat çekerek, “Denizli Kaplanlarspor olarak geçen sene Türkiye Kadınlar 3. Ligi’nde başarı ile mücadele ettik. 6 aylık bir takım ile liglere katılmıştık. 15 Temmuz, Anafartalar ve Cumhuriyet liseleri gibi liselerden topladığımız takım ile iyi işler yaptık. İlk 11’de yer alan futbolcularımızın 8-9’u, 2006 doğumluydu. Çok genç bir takım ile mücadele etmiştik. Buna rağmen play-off’u son maçta kaçırdık. Bu bizim için, kızlar için çok büyük bir başarı oldu. Bu sene biraz daha ciddi çalışarak şehir dışından dört transfer yaptık. Bu sene hedefimiz inşallah 3. Lig’de başarılı olarak 2. Lig’e çıkmak” dedi.

Berivan Tekin: “Çok iyi bir kadro kurduk, hedefimiz 2. Lig”

İyi bir kadro oluşturulduğunu belirten takımın başarılı futbolcusu Berivan Tekin, “Yeni transferlerle iyi bir kadro oluşturduk. İyi çalışıyoruz. İnşallah 2022-2023 sezonunda başarılı olarak Türkiye Kadınlar 2. Ligi’ne yükselmeyi hedefliyoruz. Bunun için burada her türlü imkan var. Bunun başarabileceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.