enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3371
EURO
35,1349
ALTIN
2.310,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Kavurucu sıcaklıklar yerini yağışlı havaya bırakacak

Denizli’de son günlerde devam eden yüksek sıcaklıkların, yerini yağmurlu ve çok bulutlu bir havaya bırakması bekleniyor.

Kavurucu sıcaklıklar yerini yağışlı havaya bırakacak
06.08.2022
A+
A-

Yurt genelinde etkili olan kavurucu sıcaklar yerini serin ve yağmurlu havaya bırakıyor. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yeni haftada hava tahmin raporlarını açıkladı. Meteoroloji verilerine göre, Türkiye’nin batı kesimleri Pazar gününden itibaren Kuzeyden gelecek olan yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına girecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Denizli bölge için günlük hava durumu tahmin raporuna göre, yarın sabah erken saatlerinde bölge genelinin parçalı çok bulutlu, hava sıcaklığının 5-6 derece azalması bekleniyor. Rüzgarın ise Kuzey yönlerden orta kuvvette esmesi beklenirken öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağını açıkladı.

Meteoroloji rüzgarın saatte 14 ile 17 kilometre şeklinde esmesi beklendiğinden vatandaşları olumsuzluklara karşı dikkatli olunması konusunda uyardı. Yağışlı havanın etkisini 7,8,9 ve 10 Ağustos tarihlerinde sürdüreceği bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.