enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3143
EURO
35,1060
ALTIN
2.290,78
BIST
9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Kedisinin başına koyduğu ödülü 2 katına çıkardı

Kedisinin başına koyduğu ödülü 2 katına çıkardı
08.07.2021
A+
A-

Çameli esnaflarından Beyhan Yaman, British cinsi ‘Duman’ isimli kedisini geçen hafta Cuma günü tuvalet ihtiyacını karşılamak için sokağa çıkarttı. Ardından kedi bir anda Yaman’dan kaçarak uzaklaşmaya başladı. Bir anda kaybolan kediyi her yer de arayan Yaman, ne yaptıysa bulamadı. Kedisinin bulunması için 2 bin TL ödül koyan Yaman, ardından geçen süre zarfından ödülü 4 bin TL’ye çıkarttı. Kedinin üzerinde tasma olmadığını belirten Yaman, “İsmine duyarlı. Sokak, sokak gece gündüz aradık. Her yere ilan astık, her yere haber verdik ama yok, üzerinde herhangi bir işaret yok. British cinsi zaten sokaklarda olmayan bir kedi. Çok fazla gri kedi için arayan oldu. Duman, daha iri, balköpüğü göz rengi var, kulakları diğer kedilere göre daha küçük” dedi.

“Birisi aldıysa getirsin, yalvarıyorum”

Kedisi kaybolduğu günden beri pek çok telefon aldığını ancak Dumanı bir türlü bulamadığını kaydeden Yaman, “Çok önemliydi benim için. Hasta olması ayrı, doğduğundan beri evde yaşıyor. Sokaklarda yaşayamaz. Ne yemek yemeyi bilir, sokakta bulamaz, her şeyden korkar. Birisi aldıysa lütfen getirsin, yalvarıyorum. Haber versin bize, her yerde telefon numaramız var. Belki bulan kişi cins diye vermek istemiyordur” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.