enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden “Şiddete Hayır”

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden “Şiddete Hayır”
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’ne özel bir program hazırladı. İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nde düzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi üyeleri ve öğrenciler katıldı. Şiddete karşı bir araya geldiklerini ifade eden Bilsen Özen, öğrencilere Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Denizli’de yaşayan herkese hitap eden etkinlikler düzenlediklerini vurgulayan Bilsen, “İstiyoruz ki, Denizlimizin gençleri daha aydın, daha mutlu olsun. Denizlimizin kadınları daha özgüven sahibi olsun ki evlatlarını daha güzel yetiştirsin” dedi.

“Artık güzel sözcükler söyleyelim”

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını belirterek, Kadın Meclisi olarak bu yönde geçmişten bugüne çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Özen, “Kadın Meclisi olarak ilk sloganımız ‘Mutlu Yaşlanmak İstiyoruz’ oldu, daha sonra ‘Sevgi Emektir’ dedik. Bugün de diyoruz ki lütfen artık güzel sözcükler söyleyelim; ‘Seni seviyorum.’ Sevgili gençler şiddetten uzak, sevgi dolu günler ve esenlikler diliyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum” diye konuştu. Özen’in konuşmasının ardından Psikolog Cengiz Türkmen gençlerin merak ettiği soruları yanıtladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.