enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
35,0041
ALTIN
2.323,31
BIST
9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Kızılcabölükspor Başkanı Kaplan, protokole ve taraftara isyan etti!

Kızılcabölükspor Başkanı Ersen Kaplan, taraftara, Denizli iş dünyası ve protokolüne adeta isyan etti. Kaplan, takımın kötü gidişinde taraftarın yaptığı sert ve acımasız eleştirilerin kendilerine zarar verdiğini söyledi.

Kızılcabölükspor Başkanı Kaplan, protokole ve taraftara isyan etti!

Kaplan, ” Bizden daha iyisini yapacağına inanan varsa buyursun gelsin. Hiçbir zorluk çıkarmayacağım. Biz her şeye rağmen ikinci yarıda yapacağımız transferlerle ligde kalacağız.” dedi. Şike davası hakkında da serzenişte bulunan Kaplan; “”Bize avukat tutun üzerine gidin dediler. Yaptık ama siyasilerimizden hiç destek alamadık. TFF’deki Denizlili Süleyman Kocasert bize dava için sadece ‘bakarız’ dedi. Savcılar ise buradan bir şey çıkmaz diyerek bizi geçiştirdi. Aslında buradan bir şey çıkar ama siyasi desteğimiz yok” diye konuştu.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden ve 9 hafta sonunda sadece 4 puan toplayabilen Kızılcabölükspor’un Başkanı Ersen Kaplan ve alt yapı oyuncuları Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı gerçekleştirdi.

MAÇLARI KIZILCABÖLÜK’TE OYNAMAKTAN VAZGEÇEBİLİRLER

Toplantıda konuşan Başkan Kaplan; “40 yıllık mazisi, 3 cilt kitabı olan bir takımın yok olmasına gönlümüz razı olmadığı için kongrede aday olmuştuk. O dönemde Osman Başkana takıma sahip çıkmak istediğimizi söyledik. O dönemde takımla ilgilenen isimler vardı. Galatasaray, Niğde’den oyuncuları bu takımda oynatmak istediklerini söylediler. Destek vermek istediklerini söylediler, bizde kabul ettik. Kızılcabölükspor’a sahip çıkarken 3 söz verdik. Bu takımın rengi, ismi ve maçlarını yaptığı yerle ilgili değişiklik yapılmayacak dedik. Ne yazik ki verdiğimiz taahhütlerin birinden vazgeçeceğiz. Kızılcabölük’te maçları oynamaktan vazgeçecek durumdayız. Kendi evimizde deplasmanda gibi oluyoruz. 2 maçta 2-0’dan 2-2’ye getirdik. Seyirci 82’nci dakikada maç 2-3 oldu diye bırakıp gidiyor. Bazı şeyler taraftarla oluyor. Bunu gözden geçireceğiz, diğer taahhütlerimiz devam ediyor.” dedi.

“DAHA İYİSİ YAPACAK BİRİ VARSA BUYURSUN GELSİN”

Taraftarın sert ve acımasız tepkiler verdiğini belirten Kaplan; “Sosyal medyadan taraftarlar linç etmeye çalışıyor. ‘Başkan para vermiyor, buraya reklam için geldi’ diyorlar. Biz 503 bin TL para koyduk. 290 bin TL’sini ben verdim. Diğer bölümü yöneti arkadaşlar ve bağışlardan aldık. İlaç giderini, kahvaltıyı karşılayan yöneticilerimiz var. Galatasaray’dan Vural hocamız 400 bin TL destek geldi. Toplamda 1 milyon TL para geldi. Bunların sonucunda sportif başarı gelmedi. Kabul ediyoruz. Kadro mühendisliğinde başarı sağlayamadık. BAL zor bir lig. Buradaki eleştirileri kabul ediyorum. Bana ‘Haysiyetin, onurun, şerefin varsa istifa et’ diyenler oluyor. Bunlar zoruma gidiyor. Ben çoluğumun çocuğumun rızkını buraya harcıyorum. 2 hoca değiştirdik olmadı. Yeni bir hocamızla anlaşacağız. Bizden daha iyisini yapacağına inanan varsa buyursun gelsin. Hiçbir zorluk çıkarmayacağım. Biz her şeye rağmen ikinci yarıda yapacağımız transferlerle ligde kalacağız.” diye konuştu.

Kaplan, Kızılcabölüklü ve Denizlili iş insanları ve protokol üyelerinden destek alamadığının altını çizdi. Kaplan, maçlarını Denizli’de oynama kararının değerlendirme aşamasında olduğunu belirtti.

DAVA HAKKINDA KONUŞTU

Geçtiğimiz sezon 3. Lig 2. Grupta Kızılcabölükspor ile beraber ligde kalma mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen’den şok bir itiraf gelmişti. Ligin son maçında adeta ‘şike’ yaptığını itiraf eden Gülen’in, Kızılcabölükspor’un ligden düşmesine neden olduğu ortaya çıkmıştı. Gelişmelerin ardından dava yoluna giden Kızılcabölükspor’un bu süreçten bir şey çıkaramadığı öğrenildi. Kızılcabölükspor Başkanı Kaplan; “Bize avukat tutun üzerine gidin dediler. Yaptık ama siyasilerimizden hiç destek alamadık. TFF’deki Denizlili Süleyman Kocasert bize dava için sadece ‘bakarız’ dedi. Savcılar ise buradan bir şey çıkmaz diyerek bizi geçiştirdi. Aslında buradan bir şey çıkar ama siyasi desteğimiz yok” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.