enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3030
EURO
35,0736
ALTIN
2.276,00
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C

Kızılcabölükspor küme düşmüştü.. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Gülen’den şok şike itirafı!

Geçtiğimiz sezon 3. Lig 2. Grupta Kızılcabölükspor ile beraber ligde kalma mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen’den şok bir itiraf geldi. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, geçen sezon kümede kalmak için Kalecikspor’a baskı yaptığını ve rakibin maça yedek takımla çıkmasanı sağladığını söyledi. Konuyla ilgili Deda Haber’in ulaştığı Kızılcabölükspor Başkanı Ersen Kaplan;”Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasayonuna gerekirse UEFA’ya başvurumuzu yapacağız. Kızılcabölükspor’un hakkını arayacağız. Yönetim kurulu toplantımızın ardından somut adımlar atılacak”dedi.

Kızılcabölükspor küme düşmüştü.. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Gülen’den şok şike itirafı!
25.09.2022
A+
A-

2021-2022 sezonun son haftasında Kızılcabölükspor evinde 76 Iğdır Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek 37 puana ulaşmıştı. Kızılcabölükspor’un 1 puan önündeki Darıca Gençlerbirliği ise son haftada Kaleci FK’yı 2-1 mağlup etmişti. Bu sonuçlarla Darıca Gençlerbirliği 37 puana ulaşarak ligde kalırken Kızılcabölükspor lige veda etmişti.

Futbolcularına primlerini ve maç başı ücretlerini ödememekle eleştirilen Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, Motto Futbol kanalına bir söyleşi verdi. Futbolcuların iddialarına sinirlenen Gülen, yaptığı açıklamalrala şaşkınlık yarattı. Gülen, kendi sporcularıyla ilgili sert ifadeler kullanırken şunları söyledi: “Prim 1000 TL diyorya o kesin bir futbolcu. Ulan yavşak ben sana 10 bin TL diyerek mi 1000 TL veriyorum. Ayrıca prim 2000 TL. Sen galibiyet aldın da ben sana prim ödemedim mi?”

“BASKI YAPTIM”

Arif Gülen, “Bütün sezon boyunca kredilerini bitirmişsin. Ben bütün takımın kaderini maalesef futbolcuların eline bırakamadım. Bir başkan bunu söylemez. Ben ne yaptım biliyor musunuz? Kalecikspor’a sağdan soldan baskı yaptırdım” dedi.

YEDEK KADRO İLE ÇIKTI

Başkan sözlerine şöyle devam etti: “Dedim ki iddianız yok. Duyuyoruz teşvik primleri havada uçuşuyor. Ben bütün işimi gücümü bıraktım, kendi takımımı bıraktım. Ben Kalecikspor’a yedek kadrosuyla çıkması için tabiri caizse baskı yaptırdım.Bunu hiçbiri bilmez” ifadesini kullanan Darıca Gençlerbirliği Başkanı, “O sahte hesaplarla 1000 TL’yi vermedi diyen yavşak futbolcu, takı Kalecikspor’un üçüncü kalecisiyle maça çıktığını görmedi mi? Kör müydü gözlerin? Onu bile 2-1 yendik ve ben derin bir nefes aldım. Bu takım düşseydi o prim haberini yaptıralanların hangisi beni arayacaktı?”

Söyleşiyi kendi Youtube kanalında yayınlayan gazeteci Hakan Can, TFF’yi büyük bir sınavın beklediğini söyledi.

Kızılcabölükspor Başkanı Ersen Kaplan

KIZILCABÖLÜKSPOR BAŞKANI KAPLAN DEDA HABER’E KONUŞTU

Konuyla ilgili Deda Haber’in ulaştığı Kızılcabölükspor Başkanı Ersen Kaplan;”Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasayonuna gerekirse UEFA’ya başvurumuzu yapacağız. Kızılcabölükspor’un hakkını arayacağız. Yönetim kurulu toplantımızın ardından somut adımlar atılacak”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.