enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Kocasert: “Denizli için Hizmet Edilmesi Gerekirse Seve Seve Koşarım”

Kocasert: “Denizli için Hizmet Edilmesi Gerekirse Seve Seve Koşarım”
15.04.2018
A+
A-

DENİB’de koltuğunu devretmeye hazırlanan Başkan Süleyman Kocasert “bir dönem dinleneceğim” dedi. 7 yıl siyasi hayatta, 8 yıl da DENİB’in başkanı olarak ülkesine hizmet verdiğini dile getiren Kocasert, “Bir süre ailemle hasret gidereceğim. İnşallah Allah sağlık ve ömür verdiği müddetçe ülkeme hizmet etmeye de devam edeceğim” dedi.

[dropcap]D[/dropcap]enizli İhracatçılar Birliği (DENİB) kuruluşunun 25. yıl etkinlikleri kapsamında Denizli Karataş Kent Ormanında fidan dikme etkinliği düzenledi. DENİB Yönetimi, çalışanları ve ailelerinin katıldığı fidan dikim töreninde açıklamalarda bulunan DENİB Başkanı Süleyman Kocasert “”Fidan dikme töreninin ötesinde, yanan bir bölgeyi yeniden ağaçlandırmak ve doğaya kazandırmak çok önemli. 25. yıl etkinliklerimiz kapsamında DENİB ailesi olarak yediden yetmişe herkes burada. Ormanlar ülkemizin ve dünyamızın en önemli değerlerinden bir tanesi. Denizli orman bölgesi olarak şanslı bir ama türüne bakmaksızın ağaç dikimine devam etmeliyiz. Bir arada olduğumuz için çok mutluyuz. İnşallah, DENİB’in 50. yılında birlikte burada bu ağaçların gölgesinde vakit geçirmek istiyoruz. Aynı zamanda çocuklarımızı bilinçli birer birey olarak yetiştirmek istiyoruz. “dedi.

BİR DÖNEM DİNLENECEĞİM

Yeni dönemde koltuğunu seçimle başka birine bırakacak olan Kocasert gelecek planlarından da bahsetti. Türkiye İhracatçılar Birliği’nin yapısında 2 dönem kuralı olduğunu hatırlatan Kocasert, “Bence çok iyi bir kural. 2 dönem yani 8 yıl bir koltukta hizmet etmek için yeterli bir süre. 8 yıl boyunca elimden geleni yaptım. Denizlimiz ve ülkemiz adına elimden geleni yaptım. Başım dik anlım ak, mutlu ve onurlu bir şekilde aldığım bayrağı devrediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımız, başkanımız ve yönetimimiz o bayrağı çok daha yukarılara taşıyacaklardır. Çünkü bu hizmet yarışı, 8 yıldır Denib, öncesinde 7 yıl siyaset 15 yıldan bu yana memleketimin ve ülkemin hizmetindeyim. İnşallah Allah sağlık ve ömür verdiği müddetçe hizmet etmeye de devam edeceğim.

ÜLKEM VE DENİZLİ İÇİN HİZMET EDİLMESİ GEREKİRSE SEVE SEVE KOŞARIM

İnsan ömrünün en üretken döneminin 30-65 aralığı olduğunu düşünürsek, ben bu dönemin yarısını ailemden ve işimden feragat ederek hizmet etmeye adadım. Bu dönemde ailem ve işime yeterince zaman ayıramadım. Bu nedenle bir dönem ara vermek istiyorum. Daha sonra ki yıllarda yaşım genç ve müsait ülkem ve Denizli için hizmet edilmesi gerekirse seve seve koşarım. Ancak şu anda bir süre ailemle hasret gidermek istiyorum” dedi.

Etkinliğin ardından katılımcılar ve aileleri hep birlikte Karataş Piknik alanında piknik yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.