enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Komşu ilçede korona ölümleri devam ediyor.. Bir vatandaş Denizli’de tedavi görürken hayatını kaybetti

Denili’nin komşu ilçesi Aydın’ın Karacasu ilçesinde Korona virüsten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye yükseldi. Karacasu’ya son acı haber Denizli Devlet Hastanesi’nden geldi.

Komşu ilçede korona ölümleri devam ediyor.. Bir vatandaş Denizli’de tedavi görürken hayatını kaybetti
28.11.2020
A+
A-

Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgını artarak yayılmaya devam ediyor. Ülkemizde görüldüğü günden bu yana 13 binin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Korona virüs, Karacasu ilçesinde de 7 kişiyi hayattan kopardı. Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley Ataeymir Mahalellesi’nden bir kişinin tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybettiğini ve ilçedeki vefat sayısının 7’ye yükseldiğini açıkladı. Kaymakam Soley vefat eden vatandaşın yakınlarına baş sağlığı ailesine de sabırlar diledi.

“Rakamlar durumun ciddiyetini ortaya koyuyor”

Karacasu’da 13 yeni vaknın tespit edildiğini ve rakamların durumun ciddiyetini ortaya koyduğunu kaydeden Soley, “İlçemizde dün saat 18.00’den beri 13 yeni vaka meydana geldi. Bugüne kadar meydana gelen toplam vaka sayısı 250, aktif vaka sayısı 122, Korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 7, iyileşen hasta sayımız ise 121’dir. Rakamlar durumun ciddiyet ve önemini açıkça ortaya koymakta olup, artık fazla söz söylemeden lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına, getirilen tedbir ve kurallara uyalım diyerek sözün ötesini hemşehrilerimize bırakıyorum” diye konuştu.

Kaymakam Soley, el ele vererek birlik olmanın gücü ile içerisinde bulunduğumuz zor günlerin en kısa zamanda atlatılacağına inandığını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.