enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Konser öncesi Hierapolis Antik Tiyatro dezenfekte edildi

Konser öncesi Hierapolis Antik Tiyatro dezenfekte edildi
16.05.2020
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “Kıtaların buluştuğu İstanbul’dan dünyaya sevgi ve birlik mesajı” sloganıyla düzenlenen ve pek çok önemli sanatçının katıldığı “7 Tepeden 7 Kıtaya” konseri Denizli’de de düzenlendi. Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde Türkiye’nin birbirinden değerli tarihi noktalarında, online izlenebilecek konserler Denizli’de ise beyaz cennet Pamukkale’deki Hierapolis Antik Tiyatro’da gerçekleştirildi. Koronavirüs (Kovid-19) dolaysıyla tüm tedbirlerin alındığı program öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri antik tiyatroda orkestra ve sanatçıların kullanacağı alan ve araçlarda dezenfeksiyon çalışması yaptı. Özel koruyucu kıyafetler giyen ekipler Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Konser 23 Mayıs’ta yayınlanacak

7 Tepeden 7 Kıtaya konserleri Hierapolis’in yanında Afrodisias, Kapadokya, Patara, Efes, Safranbolu, İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi ve İstanbul Arkeoloji Müzesi’nde gerçekleşecek. Ferman Akgül, Şirin Pancaroğlu – Bora Uymaz, Serkan Çağrı, Yusuf Güney, Murat Karahan, Kubat, Fettah Can ve Mazhar Alanson’un izleyiciyle buluşacağı konserler kapsamında Hierapolis Antik Tiyatro’da Murat Karahan ve Antalya Devlet Opera Balesi Orkestrası sahne aldı. Konser 23 Mayıs’ta ana akım medya mecraları ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri kentin dört bir yanında dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor.. Gerzele Mahallesi’nde İbrahim Cengiz Caddesi ile Adalet Mahallesi’nde Mevlana Caddesi’nde çalışma yapan ekipler talep eden esnafın işyerleri ile otobüs duraklarını dezenfekte etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.