enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Koronavirüse yakalanan Akçay’ın son 4 günü çok yoğun geçti

Koronavirüse yakalanan Akçay’ın son 4 günü çok yoğun geçti
15.09.2020
A+
A-

Korona virüs, Denizli’de ilk kez bir belediye başkanında görüldü. Beyağaç’ın Ak Partili Belediye Başkanı Mustafa Akçay, dün yani Pazartesi günü Tavas Devlet Hastanesinde yapılan covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından virüsün kuluçka süresi olan son 4 güne bakıldığında Akçay’ın 4 gündeki maratonu endişe veriyor. Akçay, son 4 gün içinde Denizli Valisi Ali Fuat Atik’i ağırlarken, hafta sonunda ise MHP ve Ak Parti’nin İlçe Kongrelerinde katılarak konuşma yapmıştı.

ÖNCE ATİK’İ AĞIRLADI ARDINDAN KONGRELERE KATILDI

Akçay’ın son 4 günlük maratonuna Denizli Valisi Ali Fuat Atik’i ilçede ağırlamakla başladı. Atik ve beraberindeki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerini ilçede ağırlayan Akçay, onlarla ilçe sokaklarında inceleme yapmış ayrıca ilçe protokolünün katıldığı toplantıda yer almıştı. Akçay, Atik’i ağırladıktan sonra ise hafta sonunda önce MHP artından da Ak Parti İlçe Kongrelerine katıldı. Buralarda yüzlerce kişiyle temas eden Akçay, her iki kongrede de maskesiz olarak konuşma yaptı.

SAĞLIK BAKANLIĞINA GÖRE HASTA YOK!

Beyağaç, Sağlık Bakanlığı verilerine göre Denizli’de hastanın olmadığı iki ilçeden birisi. Hayat Eve Sığar uygulaması verilerine göre Baklan ile birlikte hastalığın görülmediği ilçede Akçay’ın covid-19’u nereden kaptığı merak konusu oldu. 4 günlük kuluçka süresine bakıldığında Akçay’ın virüsü kongrelerde ya da Atik’in ilçe ziyareti sırasında kaptı.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Akçay’ın test sonucunun pozitif çıkmasının ardından filyasyon ekipleri, Başkan’la temas eden kişileri belirlemek için seferber oldu. 4 günlük süreç incelendiğinde ekiplere büyük görev düşüyor. Ekiplerin, bu süreçte yüzlerce kişiyi taramaya alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.