enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5237
EURO
34,7479
ALTIN
2.491,58
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Lasua Spa Merkezi kaliteli hizmet için misafirlerini bekliyor

Lasua Spa Merkezi kaliteli hizmet için misafirlerini bekliyor
18.12.2021
A+
A-

Egeyön TV, Denizli’de sektörünün önemli temsilcilerinden Lasua Spa ve Hermosa Spa işletmecisi Hüseyin Özkan’ı ziyaret etti. Ülkemizin ekonomik olarak zorlu süreçlerden geçtiği bugünlerde insanların rahatlamayı bir ihtiyaç aynı zamanda pahalı bir şey olarak görmesi bu röportaj ile değişecek. Bir spa merkezinde iyi bir hizmet almanın detaylarını Hüseyin Özkan anlattı.

Lasua Spa ve Hermosa Spa işletmecisi Hüseyin Özkan ile gerçekleştirdiğimiz röportaj;

Spa merkezinde stres atmak ve rahatlamak çok pahalı bir şey mi?

Bizim 3 işletmemizde de aile odalarımız ve bayanlara özel odalarımız var. Misafirlerimiz bize geldiklerine tüm hizmetlerimiz pandemi kurallarına riayet edilerek veriliyor. Hizmetlerimiz içerisinde neler var? Saunaya geldiklerinde yabancı bir kişi yanına alınmıyor. Bu misafirlerimizin çok dikkat ettiği durumlardan. Ücret olarak ise çok pahalı bir durum söz konusu değil. En düşük paketimiz şu şekilde; Önce rezarvasyonlarını yaptırıyorlar. Geldiklerinde önce sıcak havuzumuzu kullanıyorlar. Ardından sauna ve buhar odasını kullanıyorlar. Hamamda yarım saatlik bir kese köpük süremiz oluyor. 1 saatlik masaj hizmetimiz ardından maske ve vitamin takviye ile seansımızı sonlandırıyoruz. Bu hizmetin ücreti 200 TL ve 2 saat sürüyor.

İnsanlar spa ihtiyacını neden duyar?

Malumunuz stresli dönemlerden geçiyoruz. İş yorgunluğu, seyahat yorgunluğumuz oluyor. Havaların soğumasıyla birlikte sauna gözeneklerin açılmasını sağlıyor. Kış aylarında terleyemediğimiz için misafirlerimiz saunaya girdiğinde terliyorlar ve gözenekleri açılıyor. Ardından kese köpük ve masaj hizmetiyle gergin olan kaslarımız kendini bırakmış oluyor. Onun için uzman ellere ve doğru adreslere gitmelerini öneririm. Ayrıca bizim için memnuniyet çok önemli. Misafirlerimize seansının nasıl getiğini mutlaka soruyoruz. Şikayet ve önerilerini alıyoruz.

Bu işi kötü amaçlarda yapan işletmeler hakkında ne söylersiniz?

Bizim işletmelerimiz öncelikle masaj salonu değil. İşletmemiz spa merkezi olarak geçiyor. Spa merkezi ne demek? İçerisinde saunası, hamamı, yüzme havuzu ve aile bölümleri bulunur. Bunlarda otel merkezlerinde bulunur. Tabii bunu dışarıda düzgün yapan işletmeler vardır. Ama burada dikkat edilmesi gereken konu işletmedeki uygulanan hizmetlerdir. Misafirlerimizin bize geldiklerinde en az seansımız 2 saattir. Bir spa merkezinde öncelikle temizliğe dikkat etmeniz gerekiyor. Personeller eğitimli ve sertifikalı mı? Buna çok dikkat edilmeli. Görseller ve fotoğraflar yanıltabilir. İşletmelerin yorum bölümlerini kontrol etmeliler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.