enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6002
EURO
34,7940
ALTIN
2.410,15
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C

Lezzet Gurmeleri Labada’da Buluştu

Denizli’de bölgenin bereketli topraklarının gastronomik zenginliğinden ve Denizli’nin tarihsel köklerinden ilham alan Labada, bu yıl 11. kez düzenlenen Restoran Haftası’nda yerini alıyor. Dude Table tarafından 5-31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul başta olmak üzere; İzmir, Bodrum, Denizli ve Gaziantep’te düzenlenen Restoran Haftası’na, Denizli’den “Yerel ve Coğrafi İşaretli Menü” ile katılan Labada Brasserie, “sürdürülebilirlik” temasına uygun olarak hazırladığı menü ile Denizlili lezzet tutkunları tarafından oldukça ilgi görüyor. Labada, Restoran Haftası menüsünü, 12 Mayıs’ta düzenlediği açılış yemeği davetinde şehrin önde gelen isimleriyle buluşturdu.

Lezzet Gurmeleri Labada’da Buluştu
14.05.2022
A+
A-

Brasserie, catering, patisserie, e-ticaret hizmetiyle Denizli’de bütüncül bir lezzet deneyimi vadeden Labada, Restoran Haftası’na Denizli’den katılan tek restoran olarak, etkinliğin önde gelen noktalarından biri konumunda. Türkiye’nin ilk gastronomi festivali olan ve her yıl merakla beklenen Restoran Haftası, Metro Türkiye ana sponsorluğunda 11. kez düzenleniyor. Bu yılki teması “sürdürülebilirlik” olan Restoran Haftası’na “Yerel ve Coğrafi İşaretli Menü” kategorisinde katılan Labada, lezzet severlere hem lezzetin hem de sürdürülebilirliğin birlikte mümkün olduğu eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Labada, 12 Mayıs’ta düzenlediği Restoran Haftası açılış yemeği davetinde Denizli’nin önde gelen isimlerini ağırladı. Davetliler yemekte Restoran Haftası Menüsü’nü tattı.

Labada’nın Kurucusu Gonca Saldanlı’nın ev sahipliğinde düzenlenen davete; Denizli Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze SEVGİ, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seval GEBEŞ, PAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan BERTAN, Mutlubaş Tekstil Gülcan MUTLUBAŞ, Metro Mağaza Müdürü Özkan ÇAKIR, Denip Başkanı Hüseyin MEMİŞOĞLU, Gezgin kereviz Deniz SARUHANLIOĞLU, Neslinin objektifinden Neslihan KALKAN, Posta Gazetesi Köşe Yazarı Pakize SUKAN, Denizli gurme Bülent VURAL, İl kültür Turizm Müdürü Turhan Veli AKYOL, İl kültür Turizm Müdür Yardımcısı Hayrullah AKGÜN, Bnd Group Operasyon Direktörü Ercan UÇAR, Bnd Group Yönetim Kurulu Başkanı Baran SALDANLI, Miela Kids Kevser İnci ZOR ve Denizli Etkinlik-Sen İl Başkanı Senem ALABAŞ katıldı.

Açılış yemeğinde misafirler, Labada’nın, yerel ve coğrafi işaretli ürünler ile hazırladığı menüsünde; coğrafi işaretli Kale Biberi ile hazırlanan Kale Biberi Çorbası, Ege’ye özgü bir bitki olan Labada’nın yaprakları ile hazırlanan ve içerisinde coğrafi işaretli Denizli Kekiği bulunan Labada Yaprakları Sarması ve Çivril Yöresine ait yerel bir lezzet olan Elmalı Pelte’yi deneyimlediler.

Labada Brasserie, Catering ve dükkan hakkında güncel gelişmeleri takip etmek için Instagram’da @labadagurme hesabını takip edebilir, Labada App ve Needion üzerinden bölgenin lezzetli ürünlerini sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.