enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Sedat Şahin Türk ve Oğuz Yılmaz kozlarını FİFA’da paylaştı

Sedat Şahin Türk ve Oğuz Yılmaz kozlarını FİFA’da paylaştı
27.03.2020
A+
A-

Korona Virüs tedbirleri dolayısıyla liglere verilen arada futboldan uzak kalan Denizlispor futbolcuları zamanını konsol oyunlarındaki rekabet ile geçiriyor. Yeşil-siyahlıların futbolcuları Sedat Şahintürk ve Oğuz Yılmaz FİFA 2020’de kozlarını paylaştı.

Süper Lig, Korona Virüs tedbirleri dolayısıyla ertelenmişti. Denizlispor ise oyuncularına 30 Mart tarihine kadar izin verdi. Oyuncular ise zamanlarını bireysel antrenmanlar ve konsol oyunları ile geçiriyor. Kulüp oyuncuların motivasyonunu yüksek tutmak için FİFA 2020 turnuvası düzenledi. Turnuvanın ilk maçında Sedat Şahintürk ve Oğuz Yılmaz kozlarını paylaştı.

İLK MAÇTA SEDAT’IN DENİZLİSPOR’U KAZANDI

Şahintürk ve Yılmaz ilk maçta Denizlispor’u tercih etti. Denizlispor takımlarının karşılaştığı maça Şahintürk hızlı başladı. Şahitürk’ün yönettiği Denizlispor İsmail Aissati’in golü ile 14’ncü dakikada öne geçti. Şahintürk, mücadelenin 49’ncu dakikasında Rodallega’nın golü ile skoru 2-0’a getirdi. Oğuz Yılmaz’ın Denizlispor’u ise 73’ncü dakikada Sacko ile farkı 1’e indirdi. Maçın kalan dakikalarında gol gelmeyince Sedat Şahintürk’ün Denizlispor 2-1 üstün ayrıldı.

YILMAZ’IN DENİZLİSPOR’U RÖVANŞI ALDI

İkinci maçtada iki oyuncu da Denizlispor’u tercih etti. İkinci maçta çift forvet formasyonuna geçen Oğuz Yılmaz’ın Denizlispor’u mücadelenin 22’nci dakikasında Rodallega ile öne geçti. Maçın 68’nci dakikasında Sedat’ın Denizlispor’u Murawski’nin golü ile skoru 1-1’e getirdi. Yılmaz, ise Rodallega’nın 80’nci dakikada kaydettiği golle maçta skoru 2-1’e getirdi. Bu golle Yılmaz’ın Denizlispor maçtan 2-1 üstün ayrıldı.

YILMAZ, ÇİFT FORVETE GEÇTİ FİNALİ KAZANDI

Final maçına iyi başlayan Oğuz Yılmaz’ın Denizlispor’u maçın 10’ncu dakikasında Rodallega’nın golü ile skoru 1-0’a getirdi. Maçın 31’nci dakikasında Sedat, Onazi’nin golü ile eşitliği sağladı. İlk yarının uzatma dakikalarında Oğuz, Rodallega’nın kendisinin ve takımını ikini golü ile 2-1 öne geçti. Yılmaz, 50’nci dakikada Stackhowiak’ın büyük hatasında Oscar’ın attığı gol ile maçta 3-1 öne geçti. Sedat’ın Denizlispor’u 75’nci dakikada Rodellaga ile skoru 3-2’ye getirse de Yılmaz’ın Denizlispor maçtan galip ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.