enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4916
EURO
34,5974
ALTIN
2.487,83
BIST
9.569,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Mahalleye asılan ‘uyuşturucu satıcılarının ellerini ve ayaklarını kıracağız’ pankartı kaldırıldı

Mahalleye asılan ‘uyuşturucu satıcılarının ellerini ve ayaklarını kıracağız’ pankartı kaldırıldı
18.08.2021
A+
A-

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi’nde asılan bir pankart dikkat çekti. 2 genç tarafından asıldığı öğrenilen pankartta uyuşturucu ile mücadele kapsamında; ‘Uyuşturucu satan ve kullanan kişilerin ayakları ve elleri kırılıp emniyete teslim edilecektir’ ifadeleri yer aldı. Polis ekiplerinin durumdan haberinin olması üzerine pankart indirilirken iki genç ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

SÜLEYMAN SOYLU’NUN AÇIKLAMALARI AKILLARA GELDİ

Denizli’de yaşanan bu olay İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 3 yıl önce yaptığı açıklamayı akıllara getirdi. Soylu emniyet güçlerine uyuşturucu satıcılarının ayaklarını kırması gerektiğini belirterek  “Okulun çevresinde bir uyuşturucu satıcısını gördüğümüz zaman, beni ne kadar kınarlarsa kınasınlar, ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler o uyuşturucu satıcısının ayağını kırmaya polis görevlidir. Suçunu bana atsın. Bunun suçu neyse, 5 yıl içeride yatmaksa yatarız, 10 yıl içeride yatmaksa yatarız, 20 yıl içeride yatmaksa yatarız” demişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.