enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5490
EURO
34,8241
ALTIN
2.439,12
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Makina sektörünün kalbi Denizli’de atacak!

Denizli’de makine sektörünün temsilcilerinin bir arada olduğu Makinacı Sanayici İş İnsanları Derneği(MAKSİAD) önemli bir organizasyona imza atacak. ‘Yüzüncü Yılda Makina Sektörü’nde gelinen son durumu konuşmak üzere genelinden 300 yerli imalatçı makina firmanın katılacağı organizasyon 10 Aralık Cumartesi günü Denizli’de gerçekleşecek.

Makina sektörünün kalbi Denizli’de atacak!
06.12.2022
A+
A-

MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, Başkan Yardımcısı Yavuz Aki, Sayman Ayhan Doğrar dernek binasında basın mensupları ile buluştu. MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Denizli’de gerçekleşecek olan ‘Yüzüncü Yılda Makina Sektörü’nde gelinen son durumu konuşmak üzere genelinden 300 yerli imalatçı makina firmanın katılacağı organizasyonun duyurusunu yaptı.

300 YERLİ İMALATÇI KATILACAK

Başkan Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 10 Aralık tarihinde ilimizde ve ülkemizde ‘Yüzüncü Yılda Makina Sektörü’nde gelinen son durumu konuşmak üzere Pamukkale Colossae Thermal Hotel’ de toplantı ve Türkiye genelinden 300 yerli imalatçı makina firmalarının katılacağı gala yemeğinden oluşan bir organizasyon düzenlemekteyiz. Ticaret Bakan Yardımcımız Rıza Tuna Turagay, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Hasan Büyükdede, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Gen. Müd. Mehmet Yurdal Şahin, Ticaret Bakanlığı İthalat Genel Müdürü Mehmet Azgın, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Kutlu Karavelioğlu, MAKFED Başkanı Adnan Dalgakıran, MAKFED (Türkiye Makina Federasyonu) üye dernek başkanları ve ülkemizin birçok ilinden makina imalat sektörüne mensup iş insanlarının da davetlisi olduğu organizasyonumuza dernek üyelerimizde iştirak edecektir. Makine sektörü katma değer yaratan, teknolojik yeniliklerle birlikte sürekli gelişen, geniş yan sanayi ağına sahip olan, ülkedeki istihdama ve ihracata katkı sağlayan bir sektördür. İmalat sanayi içerisinde kayda değer bir önemi olan makine sektörünün özellikle gelişmiş ülkelerin ihracatında yüksek pay sahibi olduğu görülmektedir. Bu nedenle makina imalat sanayine ilişkin geniş ve kapsamlı konuların ele alınacağı MAKSİAD ev sahipliğinde gerçekleşecek büyük organizasyonda değerli konuklarımızı ağırlayacak olmanın onurunu ve heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

MAKİNA SEKTÖRÜNÜN KALBİ DENİZLİ’DE ATACAK

Organizsayon hakkında MAKSİAD Başkan Yardımcısı Yavuz Aki; “Haftasonu makina sektörünün kalbi Denizli Pamukkale’de atacak. Sektörümüz için çok önem verdiğimiz bir toplantı. Şehir dışından üyelerimiz, Ankara’dan katılımcılar olacak. Yaklaşık 1 aydır bu programa hazırlanıyoruz. Başkanımız çok emek harcıyor ve gece gündüz dernekten çıkmıyor. Denizli’miz ve makina sektörümüz için güzel bir organizasyon yaparak. Denizli’deki makinacıların farkındalığını, Denizli’de makina sektörünün büyüyerek ve güçlenerek, Türkiye’de üst sıralara çıkarma hedefimizi göstermiş olacağız.” diye konuştu.

TÜM MAKİNA DERNEKLERİ BULUŞUYOR

MAKSİAD Saymanı Ayhan Doğrar ise; “Cumartesi günü gerçekleşecek organizasyonda Türkiye çapındaki tüm makina dernekleri bir araya geleceğiz. Bu bizim için çok önemli. Onların bilgi ve tecrübelerine ihtiyacımız var. MAKFED çatısı altında böyle bir buluşma MAKSİAD için çok önemli.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.