enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5692
EURO
34,6876
ALTIN
2.508,26
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Masterchef’te ‘Denizli Derbisi’ni kazanan Büşra oldu!

Türkiye’nin ilgi ile izlenen yeme yarışma programı Masterchef Türkiye, bu hafta Denizli’ye konuk oldu. Pamukkale travertenlerinde gerçekleştirilen yemek yarışmasında iki Denizlili yarışmacının takımları yarıştı. Ünlü şeflerin de Denizli Derbisi olarak adlandırdığı Denizli yarışmasını kazanan Büşra Zambak’ın takımı oldu.

Masterchef’te ‘Denizli Derbisi’ni kazanan Büşra oldu!
26.11.2022
A+
A-

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programlarından biri olan Masterchef Türkiye, Denizli’ye konuk oldu. Dün akşam yayınlanan bölümde Denizli’de Pamukkale travertenlerinde yemek pişiren yarışmacılar, Denizlili jüri üyelerine yemeklerini sundu. Bu sezon yarışmada iki Denizlili yarışmacı bulunurken, iki Denizlili yarışmacının takımları karşı karşıya geldi. Kırmızı takımda yer alan Denizlili Büşra Zambak’a karşı, Mavi takımda bir diğer Denizlili yarışmacı Kıvanç Karadeniz yarıştı.

Yarışmacılar Denizli bölümünde Leblebi Çorbası, Denizli Kebabı, Kale Biber Tatarı, Babadağ Keşkeği ve Kaledavaz baklavası gibi yöresel Denizli yemeklerini yaptı. Yemekler ardından Denizlili jürilere sunuldu. Jüriler arasında Denizli Turistik Otelciler Derneği başkanı Gazi Murat Şen, İşletmeci Mahmut Kılınç, Gurme Seda Kasaoğlu, işletmeci Gonca Saldanlı, Tekstilci Gülbin Yardım ve Mehmet Çağrı Sebzeci yer aldı. Yarışmanın kaderini yemekleri puanlayan Denizlili jüriler belirledi.

Denizli’de çekimleri gerçekleştirilen dış çekim yarışmasında Denizli Derbisini Büşra Zambak’ın yer aldığı kırmızı takım kazandı. Denizli Kıvanç Karadeniz’in takımı olan mavi takım ise kaybeden taraf oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.