enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Merkez Çarşı’nın lansmanı yarın yapılacak!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Good4Trust iş birliği ile hayata geçirilen ‘Merkez Çarşısı’yla ilgili detayların anlatılacağı lansman 8 Kasım Salı günü saat 14.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Merkez Çarşı’nın lansmanı yarın yapılacak!

Merkezefendi Belediyesi, esnaf, kadın üretici ve girişimcileri desteklemeye devam ediyor. Sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği ‘El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali’ni farklı bir boyuta taşıyan Merkezefendi Belediyesi, ‘Merkez Çarşısı’ hizmeti ile dijital dünyaya açılıyor. Merkezefendi Belediyesi ve Good4trust.org iş birliğinde yapılan ‘Merkez Çarşısı’ ile yerel ekonominin kalkındırılması hedefleniyor. ‘Merkez Çarşısı’ ile ilgi tüm detaylar, 8 Kasım Salı günü saat 14.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek lansmanda anlatılacak.

“YEREL ÜRETİCİLER DÜNYAYA AÇILACAK”

Üretmekten vazgeçmeyen herkese destek olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Girişimcilerimizin ürünlerinin, ekonomiye ve aile bütçesine kazandırılması gerektiğini düşünerek bir projemizi daha hayata geçiriyoruz. Herkesi teknoloji ile buluşturarak, onlara ‘E-Ticaret’i öğreteceğimiz ‘Merkez Çarşımızı’ kuruyoruz. Merkezefendi ve Denizli’de yaşayan herkesin üretimin içinde olmasını istiyoruz. Üreten vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Tüm vatandaşlarımızı Merkezefendi Kültür Merkezimizdeki lansmana bekliyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.