enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

‘Merkez Eli Kıyafet Mağazası’ndan 12 bini aşkın ihtiyaç sahibi yararlandı!

‘Merkez Eli Kıyafet Mağazası’ndan 12 bini aşkın ihtiyaç sahibi yararlandı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Merkez Eli Kıyafet Mağazası’ ihtiyaç sahiplerini mutlu etmeye devam ediyor. 2020 yılı Eylül ayında hizmete başlayan ‘Merkez Eli Kıyafet Mağazası’ndan bugüne kadar Merkezefendili 12 bin 322 ihtiyaç sahibi yararlandı. Ürünler Merkezefendi Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ‘Merkez Eli Mağazası’ndaki raflarda ihtiyaç sahipleri için hazır bulunduruluyor.

“MERKEZEFENDİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Doğan, “Merkez Eli Kıyafet Mağazası’nı hayata geçirdiğimiz günden bu yana yardımsever hemşehrilerimizin ilgisi ve desteği çok büyük.  Dayanışmanın, paylaşmanın, yardımlaşmanın olduğu bir Merkezefendi için çalışmaya devam ediyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak tüm hemşehrilerimizin hizmetindeyiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.