enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Merkezefendi Belediye Meclisi’nde Memleket Partisi grubunu kurdu

Merkezefendi Belediye Meclisi’nde Memleket Partisi grubunu kurdu

Merkezefendi Belediyesi Temmuz Ayı Meclis toplantısının ilk oturumu gerçekleştirdi. Pandemi yasaklarının kalkması ile Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda Memleket Partisi grubu ilk kez temsil edildi. Memleket Partisi’ne katılan Murat Çımık, Gökhan Deda ve Arif Suna Merkezefendi Belediye Meclisi’nde Memleket Partisi’nin grubunu kuran isimler oldular.

ÇİMİK: AKTİF OLARAK YER ALACAĞIMIZI BELİRTMEK İSTİYORUM

Meclis toplantısında söz alan Merkezefendi Belediyesi Memleket Partisi Meclis Üyesi Murat Çımık, ’17 mayıs 2021 günü kurulan Memleket Partisi Denizli İl binası açılışına gelen Genel başkanımız Sayın Muharrem İnce, Merkezefendi meclisinde bulunan tüm siyasi gruplara, tüm meclis üyelerine başarı temenni ve dileklerimle selamlarımı iletmemi istedi. Öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Sonra da yeni kurulan grup olarak bundan önce olduğu gibi belediyenin kamu menfaati, önce insan ve doğa şiarı ile getireceği her konuya destek vereceğimizi ve belediyelerinin çalışmalarında aktif olarak yer alacağımızı belirtmek istiyorum’ dedi.

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ AKİ’DEN MEMLEKET PARTİSİ GRUBUNA TEBRİK

Ak Parti Grup Başkanvekili Yavuz Aki de mecliste yeni kurulan Memleket Partisi grubunu tebrik etti. Toplantıda söz alan Aki, ‘Demokrasinin vazgeçilmezi siyasi partilerinden bir tanesi geçtiğimiz aylarda, Memleket Partisi kuruldu. Meclisimizin üyeleri Murat bey, Gökhan bey ve Arif bey kendilerini siyasi partiye katılım sağladılar. kendilerine hayırlı olmasını diliyor ve başarılar diliyorum’ dedi.

Meclis toplantısı açıklamaların ardından meclis gündeminin 5 Temmuz pazartesi günü saat 17:00’de meclis salonunda toplanması için karar alındı ve toplantıya son verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.