enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Merkezefendi Belediyesi Cimnastik Kurslarına Minik Kursiyerlerden Yoğun İlgi

Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak verilen spor kursları tüm hızıyla devam ediyor.

Merkezefendi Belediyesi Cimnastik Kurslarına Minik Kursiyerlerden Yoğun İlgi

Bu kapsamda temel cimnastik kurslarına minik kursiyerler yoğun ilgi gösteriyor. Akkonak, Merkezefendi, Sevindik, Gümüşçay Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri ile Şemikler Sosyal Yaşam Tesisi’nde gerçekleştirilen cimnastik kurslarında bugüne kadar 5 bin öğrenci eğitim gördü. Alanında uzman dört antrenör tarafından verilen ve şu anda aktif bin minik kursiyerin katıldığı kurslarda denge, kuvvet, çabukluk, esneklik, el-göz, sinir-kas koordinasyonun gelişmesine fayda sağlayan eğitim veriliyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezlerimizde gerçekleştirdiğimiz spor kurslarımız ile  gelişim çağındaki çocuklarımıza küçük yaşta spor yapma alışkanlığı kazandırıyoruz. Jimnastik kursuna çocuklarımız büyük bir ilgi gösteriyor. Çocuklarımızın antrenörlerimizin gösterdiği hareketleri yaparken gösterdikleri çaba ise kesinlikle görülmeye değer. Cimnastik çok temel bir branş olduğu için ileride çocukların diğer sporlara yatkınlığı da gelişiyor. Minik kursiyerlerimize doğru bir vücut duruşu, iyi bir esneklik, iyi bir koordinasyon becerisi kazandırmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.