enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Korosu’ndan muhteşem konser

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilk kez kurulan ve 74 sanatçıdan oluşan Oda Orkestrası ve Korosu ilk konserini verdi.

Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Korosu’ndan muhteşem konser
31.03.2022
A+
A-

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Korosu dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Yoğun katılımın olduğu konserde Şefliğini Neslihan Demirbacak’ın yaptığı oda orkestrası ile şefliğini Sevgi Utma’nın yaptığı koro, sanatseverlere birbirinden güzel eserleri seslendirdiler. Salonu dolduran sanatseverler konser sonunda sanatçıları ayakta alkışladı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, konserin son kısmında Zülfü Livaneli’nin ‘Ey Özgürlük’ şarkısında orkestra ve koroya eşlik etti. Başkan Doğan, “Sizlerin ilgisi sevgisi, katkısı ve desteği bizler için çok önemli. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak bir oda orkestrası ve korosu kurduk öğretmenlerimizle birlikte. İnanılmaz güzel bir gece yaşadık. Denizlimize ve Merkezefendimize orkestramızın ve korumuzun büyük katkısı olacağını düşünüyorum. Sizlerle işbirliği yapmaktan dolayı çok çok mutlu ve gururluyuz. İyi ki sizler varsınız. Sanat bizim için çok önemli ve farklı. Sizler bu ülkenin gülen, aydınlık yüzlerisiniz. Bizler de her zaman sizin yanınızda olacağız. Merkezefendi’de pek çok alanda olduğu gibi sanatta da ilklere imza atmayı sürdürüyoruz. Dünya sanatla, sanat Merkezefendi’de bir başka güzel” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.