enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Merkezefendi Belediyesi yabancı dil kursları başlıyor

Merkezefendi Belediyesi yabancı dil kursları başlıyor

Merkezefendi Belediyesi eğitime desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi tarafından İngilizce (A1 – A2) ve Almanca (A1) branşlarında kurs verilecek. Sümer, Merkezefendi, Gümüşçay, Sevindik Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri ve Merkez Kütüphane’de verilecek kurslara 27 Eylül Pazartesi gününe kadar başvuru yapılabilecek. İngilizce (A1 – A2) ve Almanca (A1) kurslarına Merkezefendi’de ikamet eden 14 yaş ve üzeri vatandaşlar, kurs merkezlerinden ya da www.merkezefendi.bel.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilecek. İngilizce A2 seviyesine kayıt için A1 bitirme belgesi talep edilmektedir.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, öğrencilere her zaman destek olacaklarını söyledi. Başkan Doğan, “Gençlerimiz, öğrencilerimiz bizlerin geleceğidir. Onlar geleceğimizin teminatıdır. Eğitim, bir ülkenin en önemli konularından biridir. Eğitim seviyesi yüksek ülkeler, sürekli gelişen ve refah seviyesi yüksek olan ülkelerdir. Bizler de bu düşünce ve anlayış ile eğitime elimizden geldiğince destek olduk, olmaya da devam ediyoruz. İlçemize kazandırdığımız Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizde öğrencilerimizin ve hemşehrilerimizin yararlanabileceği birçok branşta kurs açıyoruz. Öğrencilerimizin ve kendini geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek isteyen hemşehrilerimizi bu kurslarımıza bekliyorum” diye konuştu.

twitter follower kaufen
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.