enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Merkezefendi’den kadına yönelik şiddetle mücadele haftasına özel etkinlik

Merkezefendi Belediyesi, ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Haftası’na özel gerçekleştirilen etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 29 Kasım Salı günü saat 19.30’da Merkezefendi Kültür Merkezi’nde Denizli Barosu Tiyatro Topluluğu ve Bir Kişi Arkeolog Müzik Grubu sahne alacak.

Merkezefendi’den kadına yönelik şiddetle mücadele haftasına özel etkinlik

Merkezefendi Belediyesi, özel gün ve haftalardaki hassasiyetini sürdürmeye devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi, Denizli Barosu ve Kadın Haklarını Koruma Derneği Denizli Şubesi iş birliği ile ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Haftası’na özel program gerçekleştirilecek. 29 Kasım Salı günü saat 19.30’da Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte, Denizli Barosu Tiyatro Topluluğu ‘Varlığım Övünç Ben Kadımın’ isimli oyunuyla, Bir Kişi Arkeolog Müzik Grubu da şarkılarıyla sahne alacak.

“FARKINDALIK OLUŞTURUYORUZ”

Kadın dostu uygulamalara her zaman devam edeceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak için Denizli Barosu ve Kadın Haklarını Koruma Derneği Denizli Şubesi ile önemli bir etkinlik düzenliyoruz. Sadece 25 Kasım’da değil tüm günlerde şiddete karşı farkındalığımız olması gerekiyor ama böyle önemli günlerde sembolik olarak etkinliklerin olması da çok kıymetli. Etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.