enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Merkezefendi Gençlik Festivali başlıyor!

Merkezefendi Belediyesi tarafından ikinci kez gerçekleştirilecek ve üç gün boyunca sürecek olan ‘Merkezefendi Gençlik Festivali’ 27 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi’yi kültür, sanat ve festivallerin merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Tüm sanatsever vatandaşlarımızı eğlenceye doyacakları festivalimize bekliyoruz” dedi.

Merkezefendi Gençlik Festivali başlıyor!

Merkezefendi Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerini sürdürmeye tüm hızıyla devam ediyor.  Merkezefendi Belediyesince geleneksel hale getirilen, Merkezefendi Kültür Merkezi açık otoparkında yapılacak olan ve üç gün sürecek Gençlik Festivalinde birbirinden ünlü isimler sahne alacak. 27 Ağustos Cumartesi günü Yeni Türkü ve Merkezefendi Belediyesi Orkestrası, 28 Ağustos Pazar günü Tanju Güneş ve Bir Kişi Arkeolog, 29 Ağustos Pazartesi günü ise Can Gox ve Homeless sahne alacak. Konserler üç günde de saat 20.30’da başlayacak. Festival alanına giriş saati ise 13.00 olarak belirlendi. Merkezefendi Gençlik Festivalinde değerli sanatçılar şarkılarını seslendirerek Merkezefendili ve Denizlililere festival coşkusunu yaşatacak.

“MERKEZEFENDİ FESTİVALLERİN MERKEZİ OLACAK”

Genç, yaşlı demeden 7’den 70’e herkesin bu festivalde buluşacağını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi’yi kültür, sanat ve festivallerin merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Gerçekleştirmiş olacağımız festivallerimizle sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam ediyoruz. İlçemizde üç gün boyunca sürecek olan festivalimizde her gün iki ayrı konser olacak şekilde toplamda altı konser verilecek. Değerli sanatçılarımız ve müzik grupları halkımıza festival coşkusunu yaşatacak. Tüm sanatsever vatandaşlarımızı Merkezefendi Kültür Merkezi açık otoparkında yapacak olduğumuz Gençlik Festivalimize bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.