enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Adrenalin Tutkunları Skate Park’ta Buluşuyor

Adrenalin Tutkunları Skate Park’ta Buluşuyor
07.05.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Skate Park’ta adrenalin tutkunu gençleri bir araya getiriyor. Kaykay ve paten şenliğinde buluşacak gençleri çeşitli hediyeler bekliyor.

Merkezefendi Belediyesi spora ve sporcuya destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda kaykay ve paten yapmak isteyen gençler için hayata geçirilen Denizli’nin ilk ve tek Skate Park’ı, adrenalin tutkunu gençleri kaykay ve paten şenliğinde bir araya getiriyor. 200 kaykay ve patenci gencin katılacağı şenlikte özel gösteriler yapılacak. Gençler, hünerlerini sergileyecek. Çeşitli hediyelerin ve ikramların yapılacağı kaykay ve paten şenliği 8 Mayıs Salı günü saat 18.30’da gerçekleştirilecek.

“Gençlerimizin yollarda tehlikeli şekilde kaykay yapmasını önlemek ve Denizli’nin ilk ve tek Skate Park’ını yaptık” diyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Kaykay ve paten kullanan gençlerimizi yollarda araçların arkasına tutup giderken görüyorduk. Gençlerimizin böyle bir parka ihtiyaç duyduğunu düşünerek onlar için Denizli’nin ilk ve tek Skate Park’ını yaptık. Artık daha güvenli bir şekilde kaykay ve patenlerini kullanabiliyorlar. 8 Mayıs Salı günü de adrenalin tutkunu gençlerimiz için kaykay ve paten şenliği düzenliyoruz. Tüm kaykay ve paten seven gençlerimizi şenliğimize bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.