enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3645
EURO
34,9594
ALTIN
2.324,26
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu Açılıyor

Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu Açılıyor
11.06.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi’nce 1200 Evler Mahallesi’ne kazandırılan ve Batman’ da hainlerin düzenlediği terör saldırısında şehit olan Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın isminin verildiği yürüyüş ve bisiklet yolunun açılışı, Salı Günü saat 19.30’ da gerçekleştirilecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendilileri açılışa davet etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun 2018 yılına girerken söylediği ‘2018 Yılı vizyon projelerin açılış yılı olacak’ sözündeki bir vizyon projenin daha açılış vakti geldi. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesi tarafından 1200 Evler Mahallesi’ne 1 Milyon TL’lik bir yatırımla kazandırılan ve içerisinde 620 metre uzunluğundaki yürüyüş yolu, oyun parkı, spor aletleri ve bisiklet yolunun bulunduğu Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu’nun açılışı, 12 Haziran 2018 Salı günü saat 19.30’da gerçekleştiriliyor.

İftar Programı ile Açılış Yapılacak

Bir iftar programıyla açılışı yapılacak olan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu’nun özel misafirleri de olacak. Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın babası Sadık Yalçın ile öğretmen arkadaşları da, düzenlenecek olan açılış programına ve iftar yemeğine katılacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendilileri açılışa davet etti.

”Bu projemiz bizim için çok önemli ve ayrı bir önem taşıyor”

Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak 2018 yılını vizyon projelerin açılış yılı olarak ilan etmiştik. Şimdi bir projemizin daha açılışını gerçekleştiriyoruz. 1200 Evler Mahallemize 1 Milyon TL’lik bir yatırımla yürüyüş yolu ve bisiklet yolu kazandırdık. Bu projemiz bizim için çok önemli ve ayrı bir önem taşıyor. Batman’da hainler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Müzik Öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın’ın ismini bu projemize verdik. Artık Aybüke öğretmenimizin ismi ve hatırası Merkezefendi’de yaşayacak. Tüm hemşerilerimizi açılışımıza bekliyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediye Meclisi, yürüyüş ve bisiklet yoluna, Batman Kozluk’ta PKK’lı hainlerin düzenlediği terör saldırısında şehit olan Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın adının verilmesi kararını almıştı.

DCIM101MEDIADJI_0001.JPG

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.