enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4844
EURO
34,5900
ALTIN
2.481,00
BIST
9.538,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Açık
22°C

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NI KUTLADI

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NI KUTLADI
19.05.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “19 Mayıs 1919, Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin dönüm noktalarından biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık meşalesini 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da yakmıştır. Atatürk, silah arkadaşları ve Aziz milletimiz hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiştir. Kurtuluş Savaşı’ndaki azim ve başarı ile bunu tüm dünyaya haykırmış, bu güzel vatanın işgal edilmeyeceğini, bu kutsal toprakların parçalanamayacağını göstermiştir” dedi.

Başkan Subaşıoğlu yayımladığı mesajı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık meşalesini yaktığı o günü Türk gençlerine armağan ederek, gençlere ne kadar çok önem verdiğini ve güvendiğini göstermiştir. Bu milletin ve bu vatanın geleceği olan gençlerimize her daim sahip çıkmalı ve onlara inanmalıyız. Biz de Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğumuz günden itibaren çocuklarımız ve gençlerimiz için eğitimden spora, spordan sanata kadar birçok konuda projeler ürettik ve uyguladık. Gençlerimiz için çalışmalarımız her zaman devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.