enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5453
EURO
34,9629
ALTIN
2.424,97
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Başkan Subaşıoğlu Akşam Çayı Buluşmalarına Devam Ediyor

Başkan Subaşıoğlu Akşam Çayı Buluşmalarına Devam Ediyor
28.09.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, akşam çayı buluşmaları çerçevesinde bu kez Yenimahalle’deydi.

Merkezefendi’de her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bu kez de Yenimahalle sakinleriyle ‘Akşam Çayı’nda buluştu. Başkan Subaşıoğlu, Yenimahalle Kapalı Pazaryerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Buluşmada Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç ve Ayhan Mazıoğlu ile birlikte birim müdürleri de hazır bulundu. Vatandaşları tek tek dinleyen Subaşıoğlu, uzun süre sohbet etti, talepleri ve önerileri tek tek not aldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendili hemşerilerimizle her fırsatta bir araya geliyoruz. Bu kez mahallelerimizde vatandaşlarımızla akşam çayında buluşuyoruz. Hem vatandaşlarımızla sohbet ediyor, taleplerini ve önerilerini alıyor, hem de çaylarımızı içiyoruz. Gittiğimiz mahallelerimizde vatandaşlarımızda yoğun ilgi gösteriyor. Bugün Yenimahalle’deyiz. Vatandaşlarımızla buluştuk. Güzel bir etkinlik oldu. Hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca buluşmada Başkan Subaşıoğlu, çocuklara da hediyeler verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.