enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5947
EURO
34,7523
ALTIN
2.420,29
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
31°C

Başkan Subaşıoğlu Milli Sporcuları Ağırladı

Başkan Subaşıoğlu Milli Sporcuları Ağırladı
04.04.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Görme Engelliler Ortaokulu Spor Kulübü oyuncuları Şeyda Nur Kaplan ve Reyhan Yılmaz ile Antrenörleri Hüseyin Atmaca’yı makamında kabul etti. Başkan Subaşıoğlu, goalball sporunda milli formayla Türkiye’yi yurtdışında temsil eden sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na ziyaretler devam ediyor. Bir ziyarette milli sporculardan geldi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, görme engellilerin sahaya çıktığı goalball sporunda, milli formayla Türkiye’yi yurtdışında temsil eden Görme Engelliler Ortaokulu Spor Kulübü oyuncuları Şeyda Nur Kaplan ve Reyhan Yılmaz ile Antrenörleri Hüseyin Atmaca’yı makamında ağırladı.

Başkan Muhammet Subaşıoğlu, Antrenör Hüseyin Atmaca’ya ve milli sporcular Şeyda Nur Kaplan ile Reyhan Yılmaz’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti, başarılarının devamını diledi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER

Milli sporcular da Başkan Subaşıoğlu’na spora ve sporcuya verdiği destekler nedeniyle ve özelliklede Görme Engelliler Okulu’na geçen yıl kazandırılan goalball salonu için teşekkür ettiler.

MİLLİ SPORCULAR BAŞARIYA GİDECEK

Merkezefendi Belediyesi’nin Görme Engelliler Okulu’nun depo olarak kullandığı alanı goalball salonu olarak düzenlemesinin ardından sporcular antrenmanlarını burada yapmaya başlamıştı. Bu çerçevede başarılı çalışmalara imza atacak olan sporcularda şimdi hedef büyüdü. Eylül ayında Finlandiya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda ve Mart ayında İsveç’te düzenlenen Malmö Cup’ta 2. olan milli takım sporcuları İsveç’te yapılacak olan Dünya Şampiyonası hazırlıklarını Tokyo’da sürdürecek. Tokyo’daki hazırlık turnuvasına katılacak olan milli takım oyuncularının hedefi, Dünya Şampiyonası’nda ilk 3’e girerek, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkını elde etmek olacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.