enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3578
EURO
35,0024
ALTIN
2.326,06
BIST
9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Başkan Subaşıoğlu, MÜSİAD’ da Projeleri Anlattı

Başkan Subaşıoğlu, MÜSİAD’ da Projeleri Anlattı
25.10.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) misafiri oldu. Başkan Subaşıoğlu, dernek üyeleriyle bir araya gelerek projeleri anlattı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ziyaretlerine devam ediyor. Subaşıoğlu, bu kapsamda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu’nu MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı İsmail Biltekin ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

MÜSİAD üyeleriyle bir süre sohbet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, daha sonra Merkezefendi’ye kazandırılan ve kazandırılacak olan projeler hakkında bilgilendirme yaptı. Dernek üyelerinin de sorularını yanıtladı.

KÜTÜPHANE PROJESİNE PARANTEZ AÇTI

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, eğitimin öncelikli olduğu Merkezefendi ilçesine kazandırılacak olan Merkez Kütüphane projesi için parantez açtı ve “Türkiye’de parmakla gösterilecek” dedi. Başkan Subaşıoğlu, “İlçemize yeni bir projemizi daha kazandırıyoruz. Bilindiği üzere Merkezefendi’de eğitim bizim için öncelikli. Bu noktada eğitimle ilgili birçok yatırımımız oluyor. Bunlardan biri de şimdilerde Adalet Mahallesi’nde yükseliyor. Merkez Kütüphane projemizin inşaatı son sürat devam ediyor. Kütüphanemizde bin 100 metrekare yetişkin kütüphanesi, 800 metrekare çocuk kütüphanesi, bireysel ve grup çalışma odaları, konferans salonu, açık hava tiyatrosu, 300 metrekarelik bir kitap kafe gibi birçok sosyal alan yer alacak. Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi, ilçe sınırları içindeki tüm okullara ücretsiz servis araçlarıyla 24 saat boyunca hizmet verecek. Modern ve farklı mimarisiyle göz kamaştıracak. Esnek ve serbest bir yapısı var. Yaşayan ve nefes alan bir mimarisi olacak. On binlerce kitabımız içerisinde olacak. Herkes ilçemizdeki kütüphanemizi işaret edecek” dedi.

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ise Başkan Subaşıoğlu’nun ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonunda MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na plaket takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.