enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6006
EURO
34,7750
ALTIN
2.414,63
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C

Başkan Subaşıoğlu, Okul Başkanları Meclisi ile Bir Araya Geldi

Başkan Subaşıoğlu, Okul Başkanları Meclisi ile Bir Araya Geldi
21.12.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Okul Başkanları Meclisi öğrencileri ile bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 3 yıl önce oluşturduğumuz Okul Başkanları Meclisimiz, ilçemiz adına çalışmalar yürütmeye devam ediyor” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Türkiye’de bir ilk gerçekleştirilerek ilçedeki liselerde seçimle göreve gelen okul başkanlarından bir meclis oluşturulmuştu. Merkezefendi Belediyesi’nin oluşturduğu bu meclis, kendi aralarında da seçim yaparak bir meclis başkanı seçiyor, komisyonlarını belirliyor ve Merkezefendi ilçesi için projeler üretiyor, çalışmalar yapıyor. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında liselerde yapılan seçimlerin ardından göreve gelen öğrencilerden oluşan yeni dönem Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi de belirlendi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Okul Başkanları Meclisi’nin üyeleriyle bir araya geldi.

Çalışmalar Anlatıldı

Gerçekleştirilen toplantıda öğrencilerle sohbet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 3 yıl önce oluşturulan Okul Başkanları Meclisi’nin çalışmalarını da anlattı. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak 3 yıl önce, okullarda seçimle göreve başlayan okul başkanlarından bir meclis oluşturmuştuk. Meclisimizdeki öğrenciler kendileri oy kullanarak bir başkan seçiyor. Ardından da mecliste Çevre ve Sağlık Komisyonu, Kadına Karşı Şiddeti Engelleme Komisyonu, Beden Sağlığı ve Spor Komisyonu, Kültür ve Sanat Komisyonu, AR-GE ve Proje Komisyonu’nun üyeleri belirleniyor. Seçilen meclis başkanı ve meclis, Merkezefendimiz için çalışmalar yapıyor, projeler üretiyor. Merkezefendimizin geleceğine yön verecek önemli çalışmalar yapılıyor. Okul Başkanları Meclisi, Merkezefendi ilçemizdeki gençlerimizin demokrasi kültürünü içselleştirmeleri açısından ve demokrasinin nasıl işlediğini pratik anlamda görmeleri noktasında çok önemli bir çalışmadır. Bu meclisimizle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğimizi söylemek istiyorum” dedi.

Düzenlenen toplantının ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi üyeleri, Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nu gezdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.