enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5997
EURO
34,8055
ALTIN
2.500,72
BIST
9.438,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
30°C

BİR PAZARYERİ DE ADALET MAHALLESİ’NE

BİR PAZARYERİ DE ADALET MAHALLESİ’NE
03.05.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi, ilçeye açık ve kapalı pazaryerleri kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda bir pazaryeri de Adalet Mahallesi’ne yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Adalet Mahallemize ve Merkezefendimize hayırlı olsun” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, ilçenin farklı bölgelerine kazandırdığı açık ve kapalı pazaryerlerine bir yenisini daha ekliyor. Bu çerçevede bir pazaryeri de Adalet Mahallesi’ne kazandırılıyor. 7 bin 500 metrekare arsa üzerinde, bin 500 metrekarelik açık pazaryeri ve 6 bin metrekarelik otopark yer alıyor. Açık pazaryerinde 37 esnaf, 20 müstahsil Merkezefendililere ve Denizlililere hizmet edecek.

Adalet Mahallesi’ne kazandırılacak olan açık pazaryerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak 50 mahallemizin neredeyse tamamında kapalı pazaryerlerimizi hizmete almıştık. Bugün de Adalet Mahallesi’nde, Pazartesi günleri faaliyet gösterecek açık pazaryerimizin inşaatını görmek üzere buradayız. Hemen aşağı bölgede de Barbaros Çarşamba Pazarımızı da inşallah en kısa sürede, yaklaşık 4 aylık süre içerisinde kapalı pazaryeri haline getireceğiz. Bugün üzerinde bulunduğumuz Adalet Açık Pazaryerimizde, yaklaşık 50 esnafımız bu bölgedeki vatandaşlarımıza hizmet etmek için tezgâh açıyor olacaklar. Adalet Mahallemize ve Merkezefendimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.