enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Bu Yılın Oscar’ı Merkez Kütüphane’ye

Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi, İstanbul’da düzenlenen ‘Sign Of The City Awards’ organizasyonunda ‘En İyi Hizmet Yapıları’ kategorisinde ‘Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ dalında ‘Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Ödülü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un elinden aldı.

Bu Yılın Oscar’ı Merkez Kütüphane’ye
07.11.2018
A+
A-

Hürriyet Gazetesi öncülüğünde, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin sahiplerini bulduğu ‘Sign Of The City Awards 2018’ organizasyonu İstanbul Hilton Bomonti’de gerçekleştirildi. Ödül törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Demirören Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, belediye başkanları, gayrimenkul şirketlerinin temsilcileri ve davetliler katıldı.

Geçtiğimiz sene Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı ile ödüle layık görülen Merkezefendi Belediyesi bu sene de Merkez Kütüphane ile ödülün sahibi oldu. Merkezefendi Belediyesi’nin en önemli vizyon projelerinden biri olan Merkez Kütüphane, bu sene 5.si düzenlenen ‘Sign Of The City Awards ’da ‘En İyi Hizmet Yapıları’ kategorisinde ‘Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ dalında ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Jüri Özel Ödülü’nü almak için sahneye çıkan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na ödülü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum takdim etti.

Ödül hakkında açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, büyük bir mutluluk ve gurur yaşadıklarını belirtti. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl yapımına başladığımız ve şu an aramızda mimarlarının da bulunduğu Merkez Kütüphane ile ilgili ‘Sign Of The City Awards’ yarışmasında ‘Türkiye’de Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ dalında ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldük. Büyük bir mutluluk ve gurur yaşıyoruz. Ödülümüzü de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un elinden aldık. İnşallah 2019 yılının Ocak ayında Merkez Kütüphanemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm hemşerilerimize kütüphanemiz ve ödülümüz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.