enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3812
EURO
35,0207
ALTIN
2.325,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Çakmak Mahallesi’nde Üst Yapı Tamamlandı

Çakmak Mahallesi’nde Üst Yapı Tamamlandı
17.05.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Önemli bir üst yapı çalışmasını bitirdik. Hayırlı olsun” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Çakmak Mahallesi’nde de üst yapı çalışması yapıldı. Çalışmalar, Çakmak Mahallesi’nin çehresini değiştirdi. Merkezefendi Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu mahalledeki üst yapı çalışmalarını tamamladı. Yol çalışmalarının sona erdiği bölgeyi inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yetkililerle görüştü, bilgiler aldı.

”Tüm Sokaklar hazır”

Çakmak Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarını inceleyen Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak, doludizgin üst yapı yapmaya devam ediyoruz. Çakmak Mahallemiz ile Karahasanlı Mahallemizin buluştuğu noktada, Üçler İlkokulu ve Necla Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin olduğu bölgede, Üçler bölgesinde çok ciddi bir üst yapı çalışmasını bugün itibarı ile tamamlamış bulunuyoruz. Gördüğünüz gibi bütün sokaklarımızı yol çizgilerinden, otopark çizgilerine kadar tamamladık. Çakmak Mahallemize ve Karahasanlı Mahallemize bu üst yapımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi bir eğitim ilçesi. Şu an gördüğünüz gibi hem Üçler İlkokulu hem de Necla Ergün Abalıoğlu Mesleki ve Ticaret Anadolu Lisesi var. Binlerce öğrencimiz bu bölgede okuyor. Bizler için eğitim ve çocuklarımız çok çok önemli. Çocuklarımızın nezih mekanlarda, güzel ortamlarda eğitim görmeleri anlamında büyük yatırımlara imza atıyoruz. Bugün burada da bu iki okulumuz ve etrafı ile birlikte çok önemli bir üst yapı çalışmasını da bitirdik. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.