enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3298
EURO
35,0568
ALTIN
2.285,05
BIST
8.979,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

‘Engelsiz Yaşam Merkezi”nde Çalışmalar Sürüyor

‘Engelsiz Yaşam Merkezi”nde Çalışmalar Sürüyor
22.12.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Gümüşçay Mahallesi’nde yapımı sürdürülen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Merkezefendi Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’nin yapımı bütün hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Gümüşçay Mahallesi’nde yapımı sürdürülen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

”Engelleri ortadan kaldıracağız”

İncelemeyle ilgili açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Engelli kardeşlerimiz için bölgenin ilk ve tek sosyal tesisi niteliği taşıyan ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ ile engelleri bir nebze de olsa ortadan kaldıracağız. Engelli vatandaşlarımızın vakit geçireceği ve sosyalleşeceği bu merkezde kendilerine kuaförlükten halıcılığa, mobilyacılıktan otelciliğe, ahşap boyamadan tekstile kadar birçok alanda mesleki eğitim imkânı vereceğiz. Bir an önce vatandaşlarımıza bu hizmeti verebilmek için tüm hızımızla çalışıyoruz. ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ne kayıt olmayan vatandaşlarımız 29 Aralık Cuma gününe kadar başvuruda bulunabilirler. Vatandaşlarımızı Merkezefendi Belediyemize bekliyoruz” dedi.

Engelli vatandaşların yanı sıra ailelerinin de faydalanabileceği tesis için vatandaşlar, Merkezefendi Belediyesi’ne müracaat edecek. 29 Aralık Cuma günü sona erecek olan kayıtlar için 444 8 662 numaralı telefondan ya da www.merkezefendi.bel.tr internet adresinden detaylı bilgi alınabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.