enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

İftar Sofrası Bu kez Çakmak Mahallesi’nde Kuruldu

İftar Sofrası Bu kez Çakmak Mahallesi’nde Kuruldu
06.06.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi’nin iftar sofrası bu kez Çakmak Mahallesi’nde kuruldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, iftara gelen vatandaşlarla selamlaşarak hayırlı Ramazanlar diledi.

Merkezefendi Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği iftar yemeği bu kez Çakmak Mahallesi’nde verildi. Merkezefendililer oruçlarını Çakmak Mahallesi’nde açtı. Verilen iftar yemeğine AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, AK Parti Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç ve vatandaşlar katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bugün burada Çakmak Mahallesi’nde birlik ve beraberlik içerisinde siz değerli mahalle sakinlerimiz ile birlikte iftar yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Geçtiğimiz yıl Çakmak Mahallemizin üst yapı çalışmalarını devam ettirdiğimiz için iftar verememiştik. Çok şükür bu yıl Merkezefendi Belediyesi olarak Çakmak Mahallemizde bir ilki gerçekleştirerek iftar programında sizlerle bir araya geldik. Katılımınız için sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. İçerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan ayımız mübarek olsun. Yaklaşmakta olan Kadir Gecemiz mübarek olsun. İnşallah bu akşam burada olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde rabbim bizi Ramazan Bayramı’na ulaştırsın diyorum. Hepinize tekrar hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.

İftar programına katılan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Allah her günümüzü bugünkü gibi mutlu eylesin. Çok değerli Merkezefendi Belediye Başkanım Muhammet Subaşıoğlu kardeşime de Allah razı olsun diyoruz. Değerli başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Daha geçen hafta buraya yakın bir meydan da toplantı tertip etmiştik. Orada da yine bu bölgenin sorunlarını beraberce dinledik. Bizler vekilleriniz olarak belediye başkanınız olarak her zaman sizlerin yanındayız. Hepinize hayırlı Ramazanlar hayırlı akşamlar diliyorum. Bayramınız şimdiden mübarek olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.