enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3235
EURO
35,0702
ALTIN
2.307,96
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

İftar Sofrası Şemikler ve Akçeşme Mahallelerinde Kuruldu

İftar Sofrası Şemikler ve Akçeşme Mahallelerinde Kuruldu
19.05.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından her gün ilçedeki mahallelerde kurulan iftar sofrası bu kez Şemikler ve Akçeşme Mahallelerindeydi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla selamlaştı, hayırlı Ramazanlar diledi.

Merkezefendi Belediyesi, iftar sofralarına Şemikler ve Akçeşme Mahallelerinde devam etti. İki mahallenin bir araya geldiği iftar yemeğine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen ve vatandaşlar katıldı. İftar sofrasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Bu birlik beraberliği görünce hakikaten insanın duygulanmaması elde değil. Hepinizden Allah razı olsun. Ayaklarınıza sağlık. Ramazanınız mübarek olsun. Hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.

“HEP BİRLİKTE İFTAR YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak dün Sümer Mahallemizdeydik. Bugünde Şemikler ve Akçeşme mahallelerimizin ortasında sizlerle beraber güzel bir iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler Merkezefendi’de huzurun ve mutluluğun adresi olarak inşallah bu güzelliklerimizi hep artırarak devam edelim. Birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde Ramazan ayının bu güzelliklerini hep birlikte yaşayalım. İnşallah Rabbim en kısa süre içerisinde oruçlarımızı tuttuktan sonra bizleri Kadir Gecesi’ne ulaştırsın. Daha sonra da tüm Müslümanların bayramı olan Ramazan Bayramı’nı hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde, güzellik içerisinde idrak edelim diyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.