enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5872
EURO
34,8257
ALTIN
2.507,53
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Merkezefendi 3 Mahallede Daha Çalışmalara Başlıyor

Merkezefendi 3 Mahallede Daha Çalışmalara Başlıyor
25.09.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi, Gümüşçay, Gültepe, Alpaslan Mahalleleri’nde dev üst yapı atağına başlıyor. Bu çerçevede 3 mahallede 4 Milyon TL’lik bir yatırımla üst yapı çalışması yapılacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Üst yapı çalışmalarımızla bu 3 mahallemizi daha güzel bir konuma getireceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçedeki 50 mahallede sürdürdüğü çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’ndan bir müjde geldi. Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi’nce Gümüşçay, Gültepe, Alpaslan Mahalleleri’nde dev üst yapı atağı başlatılacağını duyurdu. Başkan Subaşıoğlu, Gümüşçay Mahalle Muhtarı Ali Kartal, Alpaslan Mahalle Muhtarı Hikmet Yavuz, Gültepe Mahalle Muhtarı Nazım Hançar ile belediye binasında bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ekim ayı başı itibariyle başlatılacak üst yapı çalışmalarının 3 ay içerisinde bitirileceğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak 50 mahallemizde üstyapı çalışmalarına son sürat devam ediyoruz. Son olarak Gümüşçay, Gültepe ve Alparslan Mahallelerimizde yaklaşık 4 milyon TL’ lik bir üstyapı yatırımı yapmak adına ihalemizi gerçekleştirdik. İnşallah en kısa süre içerisinde bu 3 mahallemizde üstyapı çalışmalarını tamamlamak istiyoruz. Yaklaşık 4 milyon TL’lik yatırımla Gümüşçay, Gültepe ve Alparslan Mahallelerimizi daha güzel bir konuma getireceğiz. Ekim ayının başı itibariyle de inşallah çalışmaları başlatacağız. Yılsonu itibariyle bu 3 mahallemizin üstyapısını tamamlamış olacağız. Gümüşçay, Gültepe ve Alparslan Mahallemize yeni üstyapı çalışmalarının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MUHTARLAR ÜST YAPI ÇALIŞMASI HAKKINDA KONUŞTU

Gümüşçay Mahalle Muhtarı Ali Kartal, Merkezefendi Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan üst yapı çalışmasıyla beraber, Gümüşçay Mahallesi’nin çehresinin değişeceğini söyledi. Muhtar Kartal, “Merkezefendi Belediyesi, Gümüşçay Mahallesi’nin üstyapı çalışmasını başlatıyor. Kaldırımlar, asfalt çalışmaları 3 ay içerisinde yapılacak. Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na şimdiden teşekkür ederim. Mahallemizin çehresinin değişeceğine inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Alpaslan Mahalle Muhtarı Hikmet Yavuz, mahallenin yapılacak olan üst yapı çalışmasıyla beraber daha da güzel olacağını söyledi. Yavuz, “Başlatılacak olan üst yapı çalışmasından dolayı Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ederiz.  Çalışmalar en kısa zamanda mahallemizde faaliyete geçecek. Üst yapı ile birlikte çok güzel olacak” dedi.

Gültepe Mahalle Muhtarı Nazım Hançar, da üst yapı çalışmasının hayırlı olmasını dileyerek, “Mahallemizin mazisi 21 senelik. Bu zamana kadar epey bir yol aldık. Vatandaşlarımız çalışmalardan oldukça memnun. Ekim ayı başında da üst yapı başlıyor. Şimdiden mahallemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.