enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5236
EURO
34,9082
ALTIN
2.422,62
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C

Merkezefendi Belediyesi İftar Sofrasını Gültepe’de Kurdu

Merkezefendi Belediyesi İftar Sofrasını Gültepe’de Kurdu
23.05.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrası bu kez Gültepe Mahalle sakinlerini buluşturdu. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Gültepe Mahallemize bizi bu güzel akşamda gönül sofrasında ağırladığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından mahallelerde iftar sofraları kurulmaya devam ediyor. Bu defa adres ise Gültepe Mahallesi oldu. Gültepe Kapalı Pazaryeri’ndeki iftar sofrasına Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen ve vatandaşlar katıldı. İftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

”Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Gültepe Mahallemiz bizi bu güzel akşamda gönül sofrasında ağırladığı için teşekkür ediyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak bizler niyetimizi Gültepe’de açtık, sizler ise gönül sofranızı bizlere açtınız. Bugün burada gördüğümüz tüm Gültepe sakinlerimizin birlik ve beraberliği daim olsun. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Bizleri Ramazan ayına ulaştırdığı gibi bin aydan daha hayırlı olan önce Kadir Gecesine sonra kardeşlik içerisinde Ramazan Bayramı’na ulaştırsın” diye konuştu.

Gültepe Mahallesinde ki iftar yemeğinde vatandaşları selamlayan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer “Gültepe Mahallemizin çok değerli sakinleri Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun. Rabbim hepimizi bu mübarek aylardan istifade eden kullarından eylesin. Bu güzel organizasyon için Merkezefendi Belediyemize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.