enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Merkezefendi Belediyesi İftar Sofrasını Yenişehir’e Kurdu

Merkezefendi Belediyesi İftar Sofrasını Yenişehir’e Kurdu
26.05.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından iftar sofrası bu kez Yenişehir Mahallesi’ne kuruldu. İftar sofrasına katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Çok değerli Yenişehir Mahalle sakinlerimiz, bizleri böyle güzel yaz akşamında ağırladığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Ramazan Ayımız mübarek olsun ”dedi.

Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde Ramazan Ayı boyunca kuracağı iftar sofralarına devam ediyor. Bu kapsamda iftar sofrası bu kez Yenişehir Mahallesi’nde kuruldu. Yenişehir Mahallesi’ndeki Zaferiye Abalıoğlu İlköğretim Okulu’nda kurulan iftar sofrasına Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlar iftara yoğun ilgi gösterdi.

”Biz burada bir iftar sofrası açtık ama siz bizlere gönül sofranızı açtınız”

İftar programına katılan ve vatandaşları selamlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Çok değerli Yenişehir Mahalle sakinlerimiz, bizleri böyle güzel yaz akşamında ağırladığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Ramazan Ayımız mübarek olsun. Allah tutmuş olduğumuz oruçları, kılmış olduğumuz namazları kabul etsin. Rabbim bizleri burada birlik ve beraberlik içerisinde bu sofrada buluşturduğu gibi, hepimizi önce bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne, sonra da birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Ramazan Bayramı’na ulaştırsın. Katılımınız için sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Tüm Yenişehir Mahalle Sakinlerimiz, biz burada bir iftar sofrası açtık ama siz bizlere gönül sofranızı açtınız. Hepinize hayırlı akşamlar, hayırlı ramazanlar” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.