enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5180
EURO
34,7833
ALTIN
2.420,34
BIST
9.750,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Merkezefendi Belediyesi’nden 3 Mahalleyi Biri birine Bağlayan Yol

Merkezefendi Belediyesi’nden 3 Mahalleyi Biri birine Bağlayan Yol
24.10.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelinde yol açma ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Çakmak ve Karahasanlı ile Saruhan Mahallelerini birbirine bağlayan yol yapım çalışmaları tamamlandı. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak yeni yollar, yeni standartlar yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, ‘Yeni Yollar, Yeni Standartlar’ parolasıyla başlattığı yol açma ve asfaltlama çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çakmak ve Karahasanlı ile Saruhan Mahallelerini birbirine bağlayan 2,5 km’lik yol açma ve asfaltlama çalışmalarını tamamladı. 25 bin 290 metrekare asfalt kullanılan yol tamamen öz kaynaklar ile yapıldı. Maliyeti ise 481 bin TL. Yolun tamamlanması ile birlikte Saruhan Mahallesi sakinleri ve Merkezefendi Belediyesi OFF-ROAD yarışlarını izlemek için gelen vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Yapımı tamamlanan yol hakkında açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak yeni yollar, yeni standartlar yapmaya devam ediyoruz. Şuan bulunduğumuz bölgede Çakmak-Karahasanlı bölgesinden Saruhanlı’ya kadar uluslararası standartta bir yolu tamamlamış bulunuyoruz. Bu yol Çakmak Mahallemiz ve Karahasanlı Mahallemizden başlayıp Saruhan Mahallemizin üzerinden geçerek OFF-ROAD pistine ulaşacak. Oradan da inşallah Göveçlik Mahallemize kadar bağlanacak. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.